Ärkeängeln Raphael via Ann Dahlberg, 21 maj

ÄÄ Rafael

Ärkeängeln Raphael

Lördag 21 maj 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och jag har några ord att säga till Er idag. Var vid gott mod, folk på Jorden. Det kan tyckas som om det är mörkret som omsluter Er, fast det i själva verket är ljuset som omsluter mörkret. Mörkret finner ingen väg ut och lite raserianfall kan uppstå lite här och där. Detta är övergående, de kan inte göra så värst mycket skada, eftersom deras makt drastiskt har minskat. Ljuset banar sig enträget vidare och förvandlar mörker till ljus. Mörkret flyr ljuset eller låter sig omvandlas till ljus.

Det är mycket som ni ska möta hos Er själva. Det kan göra ont och kännas svårt men lättnaden är stor när ni väl har släppt och förlåtit Er själva. När hjärtat fylls med kärlekens och förlåtelsens kraft, då är det inte svårt att gå vidare och förstå denna sanna andens kraft av förlåtelse till alla som behöver det. Det är många som behöver det på Jorden idag. Många känner skuld och maktlöshet när obehagliga sanningar kommer fram. Kärlek och förlåtelse är det enda botemedlet. Det finns inget annat som kan hjälpa bättre än det. Det banar väg för ljuset som endast förstår och ger kärlek till alla som behöver det och vill ta emot det. Innerst inne vill alla ta emot det, men är rädda för att se sitt eget mörker. De har svårighet med att förlåta sig själva. De behöver påminnas om att de lever i en illusion och att Jordeskolan har varit en lärorik skola. De har lärt sig att leva separerade och hur det är att vistas i mörker.

Nu är det dags att de finner ljuset i sig själva och startar vandringen hemåt till sin Fader. Han skickar mer än gärna ljus till dem som behöver det mest, med hjälp av alla de ljusväsen som omger honom. Ni är alla hans barn och lika älskade och välkomna hem igen. Er Fader kommer alltid att vänta på Er återkomst. Stor är glädjen när ni vänder era steg hemåt igen. Det är detta som ni nu har gjort, kära barn och ett stort firande förbereds till Er ankomst.

Glädjen och trumpetandet häruppe är överväldigande, hade ni känt en liten droppe av den glädjen som finns här, så hade alla era tvivel blåst bort. Här finns inga tvivel, här är det bara seger. Ni går mot segern, kära barn på Jorden. Ni har överkommit mörkret och marscherar mot den största segern i eran långa historia. Gläds med oss och se och förstå att ljuset är här. Ljuset är här för att stanna och ni vandrar tillsammans med Moder Jord in i ljuset, i den ljusa framtid som är Er.

Vi, alla ljusväsen som finns häruppe älskar Er så mycket och sänder så mycket kärlek som vi kan.

 

Raphael

Du gillar kanske också...