Ärkeängeln Uriel via Genoveva Coyle, 11 september 2017

Ärkeängeln Uriel via Genoveva Coyle

11 september 2017

Det finns många därute som agerar ut i rädsla för de är fortfarande halvt sovande och ovilliga att ändra status quo …

Hälsningar kära ni! Detta är Uriel, Ärkeängel av Kärlek och Silverljus, Framförare av Sanningen och en ljus Framtid i detta nu-ögonblick, er vän och allierad, alltid.

Detta är tider av intensiv förändring och turbulens. Det är steniga och skumpiga tider, för alla blir utmanade på ett eller annat sätt medan de gamla strukturerna monteras ned och ibland rasar ihop med höga och störande krasande ljud.

Det berör och skrämmer dem som inte vill ändra på status quo, för de vet att deras dagar av att använda och manipulera andra genom rädsla är över. Så de klamrar sig kvar och försöker desperat att stoppa ljusets process genom att använda alla medel de har i sin arsenal för att åstadkomma förvirring, rädsla, jämmer och elände.

Det finns många därute som agerar ut i rädsla, för de är fortfarande halvt sovande eller ska precis vakna upp. Så de fysiska symptomen, smärtorna och sjukdomarna som kommer sig av släppandet av deras egna täta energier, kombinerat med samma typ av energier från deras familjer, vänner och från hela det mänskliga kollektivet, gör dem svagare och mer sårbara för ytterligare skrämmande influenser, hjärndimma och hjärntvätt.

Det är för det mesta brist på sjukvårdsförsäkringar och den ”fria” medicinska vården har verkligen ett mycket högt pris. Rädslan för finansiell instabilitet ökar, oavsett om man nu har ett arbete eller inte, det spelar ingen roll. Alla förefaller bekymrade över den höga kostnaden för sjukvård och uppehälle, och samtidigt över den höga arbetslösheten, orsakad av teknologiska framsteg som ersätter behovet av människor.

Relationer kan bli känsliga och vacklande när parter i onödan attackerar varandra och/eller stänger sina hjärtan i smärta, med en känsla av avvisande, missförstådda. Detta kan gälla familjer och arbetsplatser, och det inkluderar ljusarbetargrupper.

Det finns många som använder denna Tsunami av Kärlek och följderna av den, de försöker fånga och hålla i de som dras ned av sina egna känslor och kaos.

Av denna orsak är det absolut nödvändigt att ni, förelöparna, de modiga ljuspelarna och ankarna av Gudomlig Auktoritet och av Moderns kärlek, förblir balanserade och anslutna med ert högre själv och vägledning. Ni har gått genom omfattande förberedelser och övats för dessa tider av prövningar och oväntade utmaningar.

Använd alla de gåvor och verktyg ni givits i kärlek för att lysa genom illusionens slöjor. Titta djupare och på alla nivåer på vad som sker runtomkring er och se fördelarna, ljuset och friheten vid utmaningens slut. Även om ni inte kan förstå orsaken, eller om ni inte kan se hela bilden och vart ni är på väg, medan ni konfronteras med en speciellt ”orättvis och orimlig” personlig prövning, håll fast vid er tro. Vet att ni är del av raseringen av det gamla, och att ni, medan ni går igenom det, håller ljuset högt.

Ja, ni går framåt i er Gudomliga Auktoritet och smider den nya vägen av frihet för alla, vetande att era avsikter är att föra fram ljus och sanning, vetande och kännande att ni har full stöttning av den högre sfären, av Modern och Fadern/En.

Ger detta er den minsta idé om hur kraftfulla ni är? Ni är ostoppbara, mina kära och modiga fredliga krigare av ljuset, när ni förblir kärleksfulla, fridfulla i er tillit, och fristående från personliga och världsliga händelser.

Ni är undrens kärleksarbetare, ni är silveränglarna av ljus och sanning, ni är mästarna av behagfull förändring och omvandling, ni är ledarna för det nya livet på Planeten Jorden!

Jag ska svepa och omsluta er med mitt silverljus och min kärlek. Jag lämnar er med det djupaste vetande och frid.

Till nästa gång, farväl.

Source – Channel: Genoveva Coyle

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...