Ärkeänglarna via Jahn J Kassl, 1 oktober, 2023

Gud ingriper!
Jahn J Kassl 2023-10-01
Forma nuet
Fortsätt på din väg med mod och beslutsamhet! Se inte tillbaka, utan fokusera all din uppmärksamhet på här och nu! Agera som de änglar ni är och förstå att tid bara är ett begrepp som bara gäller och kan användas på denna Jord. Gå framåt och inse hur tiden möter dig, stärker och tjänar dig, eftersom:
Så länge du formar nuet kan du se fram emot framtiden med glädje.
Saker och ting sätter fart. Livets karusell snurrar snabbare och snabbare. Som i en centrifug kastas allt som är osant, lögner och bedrägeri ut, så att den nya och förenade mänskligheten i slutändan kan gå samman.
I dessa dagar tar ljuset övertaget, i dessa dagar återtar ljusets krafter suveräniteten över aktuella händelser, i dessa dagar vänds spelet och slutligen avgörs det till ljusets fördel.
Det är därför du nu kan förvänta dig ännu märkligare attacker, ännu djupare ingrepp och ännu mer massiva attacker mot människors själar och kroppar. Förstörelsen är menad att nå allt och alla, eftersom mänskligheten ska tas över och förblöda som skamfläckar. Ingenting är heligt för dessa krafter, alla brott är acceptabla för dem och de kommer inte att dra sig för något illdåd. De känner bara till lögner, de lever av svek och de livnär sig på människans falska tro.
Den falska tron
Men denna tro hos folket skakas nu – skakas in i grunden! Fler och fler människor börjar fråga sig varför världen skakar, hur den skakar, om detta som människorna gör är det som människorna vill ha.
Tron på allt som tidigare gav en grund och en orientering förstörs – förstörs hos de som är beroende av denna tro, som när någon är beroende av luften för att kunna andas. De många många ingreppen och attackerna förstör människors grundläggande tro på de makter, som tidigare haft världen stadigt i sitt grepp.
Ju konstigare och ju monstruösare brotten mot mänskligheten blir, desto mer brådskande blir det för människor att vakna upp och komma till besinning.
Inre avsteg från systemet
Detta sker nu i stor skala: motstånd på alla plan, men framför allt motstånd genom den inre vägran att spela med längre.
Det inre förkastandet av systemet har börjat och allt fler söker en väg ut ur de etablerade institutionerna. Dessa människor är fortfarande i minoritet, det är ännu inte någon löpeld över hela världen, men allt börjar vid ett tillfälle – och när tiden är inne för det, så banar det vägen: Tiden för det har kommit! Det betyder att de stora brotten mot mänskligheten nu avslöjas, och att nya brott mot mänskligheten erkänns som sådana allt snabbare.
Mörkrets krafter tränger inte längre igenom med sin strategi. Framgången blir allt svårare för dem eftersom människor riktar sanningens ljus mot allt som nu dyker upp, och ibland byggs upp hotfullt framför dem.
GUD ingriper direkt!
Den här tiden är nådens tid – och då ingriper GUD direkt i processerna på Jorden. Mänskligheten finns under HANS vård.
Mänskligheten blir nu mer medveten om sin kraft och dess ursprung! Så GUD kan arbeta direkt med dig och ta ledarskapet i ditt liv. Överlämna dig helt och hållet till detta faktum nu! Låt GUD komma in i ditt liv – som en vän du har väntat på länge.
Med GUD upplyser människor sig själva och med GUD upplyser människor denna värld.
Med oändlig kärlek
Ärkeänglarna
May be an illustration

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *