Karena av det Sirianska Kommandot och En Som Tjänar via James McConnell, 21 april 2019

Karena av det Sirianska Kommandot och En Som Tjänar via James McConnell, 21 april 2019

 

 

Karena (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är någon som är ny i denna grupp. Jag heter Karena

 

Jag är från det höga rådet, det Sirianska höga Rådet, det Sirianska Höga Kommandot. Precis som att Ashtarkommandot, Jupiterkommandot och det Plejadiska Höga Rådet kan vara med er, så kan också jag, Karena, från det Sirianska Höga Kommandot, vara med den här gruppen.

 

Och det är betydelsefullt att många, många fler av oss är det, och vi kommer att introduceras för er, för precis som KaRa sagt flera gånger, så blir ni förberedda för den första kontakten. Det är viktigt att ni blir medvetna om så många som möjligt av oss, för vi är alla era bröder och systrar.

 

Det finns de av er, i den här gruppen, liksom de som är i resonans med dessa ord, som har Siriansk bakgrund, några av er har Plejadiansk bakgrund, några Arkturisk och så vidare och så vidare. Så många olika civilisationer ger er tecken och strävar efter att hjälpa och vägleda, på alla sätt vi kan.

 

Nu handlar det om förberedelser. Ja, ni har acklimatiserats till dessa energier under en tid. Det är mycket betydelsefullt. Ni förbereds också för det som kallas den första kontakten. Ni kommer att förstå vad som menas med den första kontakten. Det är inte bara så att ni kommer upp till våra skepp, även om det kan vara en del av det. Det här är den första kontakten, så som vi gör nu, som jag gör nu, som KaRa har gjort, som Ashtar har gjort med er. Många, många fler kommer att introduceras för er.

 

Eftersom vibrationerna har ökat tillräckligt mycket över hela planeten genom ert kollektiva medvetande, så kan vi nu gå in i denna fas av vår planering, men den Stora Planen från den Universella Källan. För det är den Universella Källan som styr allt detta. Vi blir bara dirigerade för att genomföra planen. Ni på marken ”Markstyrkorna” implementerar också Planen. Även om ni inte vet vad Planen innebär, så implementerar ni den här. Ni sätter den helt enkelt i rörelse, genom att förstå att ni påverkar hela matrisen. Ni påverkar den universella medvetenheten runt om er. Det är en del av helheten. Ni som individer är också en del av helheten. Ni är både individer och en helhet samtidigt.

Och det är nu dags, eftersom dessa vibrationer fortsätter att öka så är det nu dags att ni förstår vilka era uppdrag är, varför ni kom hit och allt det som har lett fram till just detta ögonblick i era liv.

 

För som så många har sagt, tiderna framöver kommer att förändra era liv mycket, för det kommer inte att vara som vanligt så mycket längre till. Allt kommer att bli ”uppochnervänt” (som ni brukar uttrycka det). Eftersom vibrationerna, när de fortsätter att stiga, inte kan finnas i de lägre vibrationerna, det går inte att mixa de två. Det kan inte finnas ett tredimensionellt utrymme när vibrationerna på planeten fortsätter att stiga och stiga. Hon kommer inte att hålla kvar det tredimensionella utrymmet för alltid.

Jag, Karena, lämnar er nu i frid och kärlek, och ber var och en av er att dela med er det ni kan av dessa ord, till de som är redo för det. Det är mer och mer dags att nå ut till era bröder och systrar, för att hjälpa dem förberedas inför allt som kommer framöver.

 

Frid och kärlek ill er alla.

 

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

 

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Hälsning till er! En Som Tjänar här. Ni kan stänga av era telefoner nu. Någon där?

 

Gäster: Hej! Vi är här!

 

EST: Mycket bra.

 

Vi hoppas att ni är redo för det som kommer, i termer av att vara förberedd, som Karena sagt, som KaRa sagt, som Ashtar sagt, att vara förberedd på de förändringar som kommer, och förbereda er för, det de kallar, ”den första kontakten”. Det handlar om att många, många fler försöker nå er, och erbjuda er sin hand för vägledning och kärlek, och att ni då fattar deras händer och går med dem. Håll dem i händerna. Var med dem. Det är vad som kommer folk.

 

Så var redo för det, och fortsätt på ert eget sätt så bra ni kan med det som fungerar, fortsätt att höja era vibrationer. Ni blir alla medvetna om vad det innebär att höja vibrationerna. Och det är mycket viktigt att ni alla gör det allt mer, varje stund ni kan, att ni tänker på det, så att ni tar er bort från 3D-matrisen, och vistas inom högre vibrationer i den fjärde dimensionen, och till och med i den femte dimensionen mer och mer. Ju mer ni fortsätter att höja vibrationerna, av att vara i naturen och se skönheten omkring er, tittar upp mot himlen och ser de vackra färgerna som kommer fram, tittar på solen och se hur klar den är, alla dessa saker som händer, inklusive känslan av se igenom till de andra dimensionella frekvenserna, även om det så bara är små glimtar.

 

Det händer. Det händer för många av er, och det kommer att hända er alla. För om det inte vore så, skulle ni inte ta del av dessa samtal. Ni skulle inte vara i resonans med dessa ord. Ni skulle inte ha något intresse för detta.

 

Och vi vet att det finns många människor där ute som inte har något intresse, för de har ingen kunskap alls om detta. De lever i sina religiösa dogmer, eller i vad som helst från deras programmering, och de fortsätter så. De fortsätter att sova.

 

Men för er som har vaknat, är det dags, som Karena, KaRa och andra har sagt, det är dags att nå ut, dela ljuset, sprida ljuset, dela det ni vet med dem som är redo för det. Det betyder inte att knacka dörr och dela med er av dessa meddelanden, absolut inte. Dessa människor är inte redo för det. Det betyder istället att om någon öppnar upp sig, och ger er en indikation på att de är redo att acceptera andra tankesätt, eller få en förändring i sina liv, så är det upp till er att börja hjälpa dem.

 

Det är därför många av er har kommit hit. Det är vad ni kom hit för att göra. Det är ert uppdrag just nu. Ert uppdrag kommer att förändras när allt går vidare. Men nu är det anledningen till att ni är här. Det är vad vi har förberett er för. Tränat er för att vara med i sådana situationer, så att ni är redo att hjälpa och vägleda, precis på samma sätt som vi, de Uppstigna Mästarna, hjälper och guidar er. Okej?

Har ni frågor till En Som Tjänar? Fast, först så finns det en sak som vi vill ta upp.

 

Det här handlar om området närvaro, av olika saker, även besatthet, som kan uppstå ibland, men det betyder inte att det är så. Ni förstår, det kommer tillfällen när ni kan känna av varelser, eller ett mörker, eller något som känns främmande för er, och det tenderar att dra ner er i den lägre dimensionen.

 

Och om så är fallet, så är det helt enkelt programmering som för fram detta till er. Men ni kan resa er över det. Alla ni har förmågan att göra det, för alla ni känner till Ljuset. Ljuset skyddar er alltid. Dessa varelser, denna närvaro, allt sådant, kan inte fungera i Ljuset. Så om ni någonsin känner att det finns någon typ av varelse närvarande, fråga då helt enkelt: ”Är du av ljuset?” De kan inte ljuga för er. De kan inte det. De kan försöka lura er, eller något sådant, men de kan inte vara av ljuset om de inte är det.

 

Så ställ helt enkelt frågan inom er: ”Är du av ljuset?” Och de kommer att säga, ”Nej.” Då kan ni kalla på Ärkeängel Michael så att han kommer med sitt Flammande Blå Svärd av Sanning, och bryta alla band som kan finnas av det som håller den här till er. Om det uppstår en situation, och det här har förekommit så som vi förstår det, då man har känt att det finns en närvaro i hemmet, och inte är säker på om man blivit av med den, och om det skulle vara så, gör då som vi säger. Kalla på Ärkeängeln Michael. Kalla på Yeshua, Sananda, Ashtar, vem ni vill, den ni står närmast. Kalla på oss alla, för vi kommer dit för att hjälpa till.

 

Men även om ni förstår det så måste vi ändå säga, att även om ni kanske tror att det finns en närvaro, så kanske det inte är så. Det kanske inte är det ni tror. Eftersom er programmering tenderar att gå in. Och när den programmeringen går in, får det er att känna, ja, att det finns något slags mörker när det inte finns det. Det var vad vi ville säga.

 

Shoshanna, har du något att tillägga?

 

Shoshanna (Kanaliserad av JoAnna McConnell): Ja. Detta är ett komplext ämne som har många tentakler. Detta ämne är så komplicerat att det inte finns bara ett svar, det finns inte bara en lösning. En Som Tjänar har bidragit med ett sätt som kan vara lämpligt för vissa, men det finns många saker att ta hänsyn till, och någon som upplever detta, måste hitta ett sätt för att sända den till ljuset. Detta är individuellt, oavsett vem som än upplever detta, och att då kontakta någon de kan lita på, eller som kan anses lämplig, för att finna en lösning på upplevelsen. Namaste.

 

EST: Mycket bra. Finns det andra frågor nu, från er som är med i samtalet.

 

Gäst: Jag hade en ganska unik upplevelse förra veckan. Jag höll bara på att avsluta jobbet för dagen. Jag gick in i en hiss och när dörrarna stängdes var jag den enda personen i hissen, jag skulle bara ta mig från andra till första våningen. Jag såg då inte med mina vanliga ögon, utan jag är ganska säker på att jag genom mitt tredje öga såg en massa själar i hissen runt mig, och alla applåderade mig, de applåderade och sa att jag gjorde något bra. Sedan när hissdörren öppnades på första våningen sa jag tack, och gick därifrån även om jag inte riktigt såg något med mina vanliga ögon. Jag undrar nu, hände detta verkligen, och om så, var det alla de Uppstigna Mästarna som jag hört om från den här kanalen, för det är min bild.

 

EST: Det vi skulle vilja säga till dig, Kära Broder, är att du upplever de situationerna som vi talat om många gånger: glimtarna in i de andra dimensionella frekvenserna. Med ditt tredje öga öppet, så kan du uppleva dessa saker. Och viktigt är att du bekräftar det inom dig själv, för det här kommer att fortsätta. Det kommer att hjälpa till att öka på dessa händelser om du vill.

 

Detta har vi talat om många gånger tidigare, att ni alla måste förbereda er för dessa typer av saker, för att de kommer att hända. De kommer att ses i ögonvrån. Ni kan se flyktiga glimtar av någonting, och sedan försvinner det, fast det kan till och med finnas kvar, för att ni ska kunna se mer. Det kommer att hända då ni fortsätter att tillåta denna process – denna uppstigningsprocess. Det här är en del av uppstigningsprocessen när ni går igenom den. Det som nu kallas ”genomblödningen av dimensionella frekvenser”, är att kunna se in i andra dimensioner, även om det bara är under ett flyktigt ögonblick. Okej?

 

Shoshanna, något att tillägga?

 

Shoshanna: Ja, Shoshanna vill säga något Kan vi få dela vårt perspektiv med er?

 

Gäst: Ja tack, gör det när som helst.

 

Shoshanna: Kära Broder, det här är en betydelsefull tid i ditt liv. Denna upplevelse visar att arbetet du utför, gör skillnad i ditt eget ljus och din egen frekvens, att du ser detta för att du har utfört arbeten inom detta område, och ditt hjärta öppnar upp för dessa upplevelser.

 

De applåderar dig för att du utför en transmutation av energi, från den du var till dit du ska, och den du verkligen är. De applåderar dig för att du förstått det. Du rör på dig, Broder. Du transmuterar din energi. Du flyttar till ljuset, och de känner igen dig. Namaste.

 

EST: Underbart.

 

Gäst: Tack så mycket. Bara en till sak: Hela tiden sedan det hände, känner jag mig väldigt bortkopplad, som om jag går på autopilot, väldigt konstigt.

 

Shoshanna: Och då Broder, måste du återansluta dig. Du måste återansluta med den upplevelsen. Eftersom den var så främmande för dig, rörde du dig mot den andra riktningen igen. Din pendel rörde sig hela vägen till det yttersta. Så kom tillbaka till balans, Vår Broder, genom att använda minnet och berika dig själv med tanken om vem du är, och vad den upplevelsen gav dig, för då kan du balansera dig själv. Lägg ingen uppmärksamhet eller fokusera på hur du känner nu, ta dig tillbaka i balans och kom ihåg upplevelsen. Namaste, Kära Broder.

 

Gäst: Tack.

 

EST: Mycket bra. Finns det andra frågor, här, nu?

 

Gäst: Snälla, jag har en fråga.

 

EST: Ja?

 

Gäst: Förra veckan befann jag mig som i ett drömtillstånd, men jag är inte säker på vad det var, jag blev medveten om Sananda och andra högre varelser i mitt sovrum. Jag frågade er under tiden det Avancerade, och ni hjälpte mig att bekräfta det, ja, det hände, det var inte en illusion. Nu tänker jag på det, jag tänker på den första kontakten. Varför kan jag inte komma ihåg vad det handlade om? Var det ett möte? Jag kommer inte ihåg något av det som hände, när de kom in i mitt rum. Finns det något jag kan göra för att bättre komma ihåg lite mer, att bli mer medveten om vad som händer när jag sover, eller när jag fasas ut från denna verklighet? Tack.

 

EST: Det som ofta händer i sådana situationer är att ni kommer in i ett förändrat tillstånd, eller, det vissa nu kallar, ett förstärkt tillstånd av medvetenhet. Och i detta tillstånd av medvetenhet, fokuserar ni inte inom den tredimensionella aspekten lika mycket. Ni har flyttat in i högre vibrationer, högre dimensionell frekvens, och då kan det likna ett sömntillstånd så som vi kan se det, men ni har flyttat till ett förändrat eller förstärkt tillstånd av medvetenhet, då ni inte alltid kommer ihåg upplevelserna. Verkar det vettigt för er?

 

Shoshanna, har du något att tillägga?

 

Shoshanna: Ja. Kan vi dela med oss av vår förståelse av detta?

 

Gäst: Naturligtvis älskling.

 

Shoshanna: Syster, det här är svårt att uttrycka. Det finns inte många ord för dessa upplevelser. Det är svårt att i detta tredimensionella rike kunna förklara vad som händer med dig. Vad vi kan förstå, är att du upplever att du höjs upp till en annan högre dimension. Din frekvens ökar för att få den här upplevelsen, och när den väl sjunkit igen så kan du inte ansluta till den. Så för att uppleva mer fullständigt vad meddelandet betyder, vad upplevelsen är, så måste din frekvens på något sätt bibehållas. Så, du måste hitta ett sätt att bibehålla frekvensen, så att mer av upplevelsen kan upplevas och förstås av dig. Förstår du det här?

 

Gäst: Ja, helt och hållet, ja.

 

Shoshanna: Namaste, Kära Syster.

 

Gäst: Tack så mycket. Tack, jag uppskattar det. Tack så mycket.

 

EST: Mycket bra. Finns det andra frågor, här nu?

 

Gäst: Jag har en fråga, snälla. Jag skulle vilja veta vad som verkligen hände med Notre Dame. Jag känner att det var någon sorts signal, en andlig sorts upplysning. Men det visste självklart inte media. Kan ni vara snälla och kanske ge oss en förklaring om ni kan?

 

EST: Precis som med allt, eller många av dessa saker som sker, så är de inte som de verkar. De är inte som de verkar vara. Och de är verkligen inte så som de berättas av er massmedia och annat.

 

Det är ett sammanbrott, ett sammanbrott av de gamla sätten, den gamla programmeringen, och i det här fallet är det den gamla (vilket ord letar vi efter nu), symbolen. Detta är en symbol för kabalen i många avseenden. Och att ta ner den var viktigt av vissa orsaker. Bara vet att det sker av en anledning, men det är inte så mycket av de skäl som berättats av era massmedier. Några andra har berättat om det på alternativa siter, och det är mer rätt. Okej?

 

Shoshanna, något att tillägga?

 

Shoshanna: Ja. Kära syster, vi har ett perspektiv som vi önskar dela med dig.

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Man måste höja frekvensen för att se verkligheten i alla de upplevelser man är med om. Och du kan göra det, du gör det så ofta men så många gånger frågar du någon annan för att få en förklaring på vad som hände. Du måste hitta svaret själv genom att höja din frekvens och se det från ett annat perspektiv, för då kommer du att veta vad upplevelsen betyder. Verkar det vettigt?

 

Gäst: Ja, Syster, det gör det. Tack.

 

Shoshanna: Namaste.

 

EST: Mycket bra. Finns det andra frågor nu?

 

Gäst: Jag är så tacksam för er, James och JoAnna. Jag vaknade i fredags morse. Jag har haft glasögon sedan jag var sex år gammal, men 1983 började jag ha kontaktlinser hela tiden. Nu kan jag se utan dem. Jag har nu bestämt mig för att jag behåller dem så länge det behövs. Första dagen satte jag in mina linser kl 11.00. Idag kl 12. Jag fortsätter så. Är det en bra lösning för mig? Det är det mitt Högre Själv säger till mig att göra.

 

EST: Inte bara ditt Högre Själv, men om du minns så var det Källan som gjorde så för alla som är redo att gå i tro. Precis så som Yeshua sa, så har din tro healat dig. Inte Yeshua – Yeshua healade inte, han var helt enkelt en kanal för de energier som kom igenom, precis så som Källan använder James som en kanal, fast, vi kommer att förändra det – använda er alla som kanaler i den meningen att ni tar de helande energierna med er. Och med det sista menade vi att James här, belystes av av Yeshua och Sananda, för att föra hit dessa energier. Men igen, det måste komma inifrån. Det är din tro som har gjort detta. Okej?

 

Shoshanna, något att tillägga?

 

Shoshanna: Ja, En Som Tjänar. Den Syster som ber om sitt Högre Självs råd, måste bara ta det rådet, förstå och lita på att hon får sina egna intuitiva budskap, och att vi bekräftar dem. Det finns dock inget behov av att bekräfta dessa meddelanden, eftersom den här Kära Systern har hög vibration, och har vägledning om exakt vad som ska göras. Tro på dig själv. Lita på din vägledning. Namaste.

 

Gäst: Tack alla. Tack så mycket för allt. Jag är välsignad. Och om någon är välsignad, kommer andra att bli välsignade om de bara tror, och att tro är att se, och jag har gjort det.

 

EST: Ja. Att tro är att se och det gäller bokstavligen i detta fall.

 

Gäst: Ja. Jag är så tacksam. Tack!

 

EST: Det var du, Kära Syster, som tog steget. Du lyssnade, du följde din vägledning, och tog dig igenom det här. Och det är du som tagit upp det. Din tro har gjort det.

 

Finns det några andra frågor nu, innan vi släpper kanalen? Då är vi redo att släppa den.

 

Vänligen ta till er det som ges till er från alla de som kommer igenom i den här gruppen, förmedla dessa energier, dessa vibrationer, dessa tankar och ideal, och fortsätt att förbereda er för det som kommer framöver. Inte enbart för det som kommer framöver, utan också det som finns i denna stund. Kom alltid ihåg: ni finns nu i ögonblicket. Hitta glädje i alla ögonblick ni kan. Tänk inte bara på framtiden. Planera inte bara för framtiden, även om det är många förändringar som kommer. Var i förändringen just nu

 

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Shoshanna: Shoshanna vill berätta något. Går det bra?

 

EST: Ja.

 

Shoshanna: Det vi vill säga till er alla är: Vänligen öppna era hjärtan till det här. Vi ser er. Genom Jakobs (James) ord: ”Vi ser er.” Era ljus lyser klarare än någonsin.

 

Världen ser på den här familjen, på dessa vackra ljusfyrar som transmuterar energin, så att större delar av mänskligheten kan stiga upp till högre förståelse och medvetenhet, och älska varandra. Detta är fröet. Ni är fröna. Ni är fyrarna.

 

Ni måste acceptera det, om ni tillhör dessa. Ni måste acceptera uppdraget som något mycket relevant, för det här är början på något stort. Namaste

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

 

”Att tro är att se!”

 

Översättning: Maggan

 

 

 

 

Du gillar kanske också...