Ärkeänglarna via Jahn Kassl, 29 juni 2022

 

Ärkeänglarna via Jahn Kassl, 29 juni 2022

 

HIMLEN PÅ JORDEN ÄR NÄRA

  • 29 Juni 2022

Ärkeänglarna

Var orädda – ha hellre mod och tro på Gud, för även om händelserna överstiger det tänkbara, kommer ni att bäras säkert och kärleksfullt genom dessa timmar av sammanbrott och förändringar.

photo credit: Andrea Percht

Kanaliserad av Jahn J Kassl
Engelsk version; crystalflow translations

Himlen på jorden är nära

Att vara förberedda med Gud

Älskade människor,

förbered er för det stora ögonblicket av skiftet, det ögonblick i tiden som är på väg att komma och är skyldigt att komma, så att världen återigen kan fokusera sin fulla uppmärksamhet på ljuset, och så att mänskligheten kan vakna.

Var orädda – ha hellre mod och tro på Gud, för även om händelserna överstiger det tänkbara, kommer ni att bäras säkert och kärleksfullt genom dessa timmar av sammanbrott och förändringar.

Mänsklighetens uppstigning har förebådats under loppet av århundraden, och lika länge har ni förberett er under olika livstider. Nu har sanningens tid grytt och ljusets tid har kommit. Inte ett sandkorn blir kvar där det var tidigare.

Allt förändras, och allt förändras till det bättre, ljuset, det sublima – allt blir Guds like.

Under rådande omständigheter är en enighet av alla människor omöjlig – den kan bara utvecklas om ni blir internt förnyade och fulländade!

Gå med Gud genom de kommande timmarna av sanning, stärk dig själv genom hans kärlek och giv akt på din andliga familj. Eftersom din andliga familj finns både på jorden och i himlen; och himlen sjunker ner och öppnar sig för dig.

AI-matris

Tiden av ensamhet, ogudaktighet och bristen på ljus och kärlek tar slut; en ny tidskvalitet har omslutit planeten jorden. Matrisen av rädsla, där människor utvecklas till artificiell intelligens, fortsätter att existera bara för dem som vill uppleva livet i en sådan värld.

Alla människor som helhjärtat förkastar denna verklighet kommer att stiga upp, återvända hem och återigen befinna sig i Guds famn.

Idag uppenbaras det för dig: Gud kallar dig tillbaka till källan. Din själ har väntat på detta i evigheter, och ditt hjärta har längtat efter detta i en evighet.

Det finns ingen framtid för den kalla världen. Mänsklighetens liv, förenat av kärlek och förbundet i sanning, håller på att ta form. Oåterkalleligt – idag, här och nu.

Sådant är tillkännagivandet till er!

Gå i frid och prisa de kommande dagarna, för himlen på jorden är nära och på väg att bli verklighet.

Men du, gå vidare och lev utan rädsla under dessa sista dagar av en värld som har blivit främmande för dig och där du inte längre hör hemma.

Du kommer dock inte att uppleva varken orättvisa eller skada, eftersom Gud inkarnerad finns inom dig och du är i Hans nåd.

 

Vi är världars väktare

ÄRKEÄNGLARNA

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...