Arkturiern Anshira via Beatrice Madsen, 23 februari, 2020

Arkturiern Anshira via Beatrice Madsen 

Egentligen är vi ett gruppmedvetande och egentligen har vi inget namn,för vi behöver inte det men kanalen vill ha det så, så av den anledningen ger vi henne namnet Anshira och visar en mycket högvibrerande blå, kvinnlig arkturier för henne.

Vi är med er, konstant. Vårt uppdrag är att hjälpa er i den stora förändringen. Vi gläds åt att se varje val av högre vibration ni väljer. Vi ser att många av er är förvirrade. Är inte det så fullkomligt naturligt? Ni står inför en helt ny vibration. Vi ser att när det uppstår konflikter som ni tidigare reagerade automatiskt på , så ser ni nu fler möjligheter, dvs fler vibrationella möjligheter för er att reagera. Detta går fort, i ett enda nu. Ibland väljer ni det gamla sättet, och ibland lyckas ni höja er och välja det nya, den högre vibrationen och vi saluterar. Det är inte alls så att vi inte älskar er när ni väljer det gamla, traditionella sättet. Vi har oändligt tålamod med er, men ni skulle se hur fint ni glittrar nör ni höjer energin.

Ni blir en smula konfusa, kan det vara så här enkelt? Det som tidigare var så svårt och kampfullt. Svaret är JA, det kan det, om ni verkligen vill. 

Vi skulle vilja be er att känna in de situationer ni befinner er i och om det vardagliga pratet er emellan blir för centrerat på domedagstänkande eller pessimism så stråla det blå ljuset, höj dig och vrid upp tonen. Du kommer för endel att vara en irriterande högvibrerande faktor, men tillåt dig att vara det. Tillåt dig att vara iriterande som Jesus Sananda en gång i tiden var för endel. De kommer att i smyg beundra dig, men samtidigt bli irriterade på sig och inte riktigt förstå varför du inte går med i de falska profetiorna. 

Vibrera det blå ljuset från centrum av ditt hjärta. Det blå ljuset skyddar dig från negativitet och astrala strukturer som vill ta dig tillbaka till det gamla. 

Gå inte med på idéer om att ni ska gå under, inte räcka till eller att ni är i grunden onda. Vibrera din sanning, skydda dig med det blå ljuset. I det ögonblick du gör det är vi där och assisterar dig. Våga stå för en alternativ sanning och snart den inte längre endast alternativ. Den är en absolut sanning: att ni är ljusvarelser, att ni är kärlek och att ni vill varandra väl och kan skapa en bra och rättvis värld att leva i. 

                  Arkturierna via Anshira

Du gillar kanske också...