Änglarna via Ann Albers, 22 februari, 2020  

Änglarna

via Ann Albers

den 22 februari, 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Andas kära ni, ni alla är älskade bortom allt som ni möjligtvis kan föreställa er. Ni blir stöttade i himlarna på sätt som är obegripliga. Er enda uppgift är att i varje ögonblick överlämna er till ert hjärta, att göra vad ni kan göra och däri finna glädjen. I en vibration av kärlek, glädje eller frid låter ni Universum hjälpa er. I en vibration av rädsla, oro eller tvivel blockerar ni den kärlek som finns ständigt närvarande och ständigt försöker nå ut till er.

Tänk på en liten sak, som ett litet skärsår på fingret. Det är så många celler som påverkas – hudceller, nervceller, blodceller, celler i immunsystemet … och listan fortsätter. Inbyggt i självaste er kropp, och faktiskt i varje pytteliten cell finns ett inre vägledningssystem. ”Hjälp! Vi har fått ett skärsår!” Hudcellerna slår larm till nervcellerna. Nervcellerna slår larm till hjärnan. Kemiska processer påbörjas också. Den fysiska farkosten, med sina alla mirakulösa system som fungerar i mirakulös harmoni, slår larm till immuncellerna som hjälper till att stelna blodet. Nationer av celler får larmet, mobiliseras och koordineras för att helt enkelt få stopp på blödningen, förebygga infektion och initiera helandeprocessen.

Nåväl, hur skulle det vara ifall hudcellerna plötsligt sade: ”Oj nej! Jag har blivit skuren! Jag vet inte hur jag ska hela mig! Jag vet inte vad jag ska göra! Jag är helt ensam!” Man börjar göra försök att stretcha sig över glipan och hela sig själv. Kroppen försöker ta kontakt! ”Vi finns här. Det finns nerver, blod, hjärnan, kemikalier, alla försöker hjälpa er! Det finns en högre intelligens som bär ansvaret! Slappna av! Gör som ni blir vägledda till att göra! Ni är inte ensamma!” Cellerna slappnar av, lyssnar till sin vägledning, har tillit till att allt kommer att bli bra och kroppen helas. Men om de skulle insistera att försöka hela sig helt på egen hand, då kära ni …. skulle ni finna dem i samma situation som vissa av er tidvis möter – ni känner er vilsna, förvirrade och osäkra på vad ni härnäst ska göra.

Så när du står inför en livsutmaning av något slag, om det så handlar om ekonomin, hälsan, relationer, yrkeskarriären eller oändliga mängder andra saker som kan dyka upp där på er jord, tänk på dig själv som en liten men ändå betydelsefull cell i Guds kropp. Du har ett inbyggt system i din självaste livsande som likt ett barn ropar ut efter hjälp. Ibland ber du med ord. Ibland ber du med en önskan. Ibland ber du med frustration genom att fokusera på vad du inte vill ha, men bortom denna självaste tanke ligger en önskan om vad du ska göra. Alltid och för evigt, sänder du ut en signal till Universum: ”Hjälp!” Du kan räkna med att Universum börjar ge svar. I samma minut som du har en önskan, så mobiliseras tusentals ”celler” i Guds kropp. Änglar tas in för att hjälpa dig genom att sända dig energi för att lyfta upp dig, hjälpa dig, hela dig, samt vägleda dig. Andra människor vilkas skapelser är harmoniska med dina, får ta del av kallelser och instinkter. I Guds sinne tar sig en lösning form för varje önskning, varje utmaning och varje problem ni ställs inför. Ni behöver bara ”stiga åt sidan”. Med detta menar vi, ni behöver bara vila i vetskapen om att hjälp är på väg.

När ni känner er rädda för att ni inte vet hur ni ska hantera något, påminn er själva om att Gud gör det. När ni känner att ni tvivlar på att era drömmar ska uppfyllas, påminn er själva om att ifall ni har en strimla av hopp så kan Universum förflytta berg. När ni känner er ledsna, arga, frustrerade eller förvirrade, stanna upp, andas. Se er omkring och hitta en liten sak att uppmärksamma och var tacksamma, för i det pågående ögonblicket och just i ögonblicket av överlämnande till kärleken, så öppnar ni återigen upp er för godhet och vägledning.

Kära ni, ni är aldrig ensamma. Lösningarna ligger och väntar på er för att ni ska slappna av och tillåta vägledningen komma. Drömmarna väntar på att bli uppfyllda. Ni behöver bara slappna av till ’här och nu’, lägga märke till kärleken, förnimma godheten överallt runtomkring er, andas djupt och komma ihåg att Universum som ni säger det, ’tar tag i det’!

Gud välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...