Arkturierna via Daniel Scranton, 10 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 10 februari 2018

Per Staffan 10 februari 2018

Hur Kraftfulla Ni Är ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Med kraften som ni har tillgång till inom er själva, kan ni producera nya tidslinjer, nya sannolikheter och därmed nya upplevelser. Vi kommer alltid att uppmuntra er att gå inom er för att upptäcka den kraft ni äger. Er kraft ligger i er förmåga att fokusera. Ni är fokuserare på energi, och ni har tillgång till vibrationer hela tiden.

När ni inser hur kraftfulla ni är, och när ni inser att er kraft ligger inom er och i nuet, då börjar ni verkligen skapa er verklighet medvetet. Genom att visa för er själva hur kraftfulla ni är, och att ni kan lita på den kraften, kan ni uppleva de nya tidslinjerna som ni skapar.

När ni fokuserar på det förflutna eller projicerar på framtiden liknande resultat som ni har uppnått tidigare, dämpar ni er själva. Ni blir mer reaktionära än skapelseorienterade. Skapande är namnet på spelet. Det är vad ni kom hit för att göra. Ni skapar, och ni upplever. Ni upplever, får information och väljer vad ni vill skapa nästa gång.

Nu finns det sätt på vilka du kan få tillgång till din kraft som du ännu inte har upptäckt. Dessa kommer att komma till dig som nedladdningar som du kommer att låsa upp, men kraften är där. Kraften finns redan inom dig. Att komma åt din kraft är lika enkelt som att du erkänner att du har den, fokuserar inom dig själv och aktiverar en vibration.

Om du börjar med att få tillgång till vibrationer för den fulla njutningen av det, kommer du att inse att du skapar din upplevelse i nuet. Du skapar en upplevelse av det nuvarande ögonblicket, och detta nu-ögonblicket expanderar ut. Det blir vad du kallar framtiden. Och när du går i din kraft, kan du komma åt vilken framtida upplevelse du än önskar. Och du är redo. Du är redo att uppleva precis hur kraftfull du är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...