Arkturierna via Daniel Scranton, 24 februari 2019

Arkturierna via Daniel Scranton, 24 februari 2019

 

REGERINGAR OCH POLITIKER ∞ DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi börjar se vilka förändringar ni vill ha i era regeringar och politiska system. Vi har varit stora anhängare av er alla, för att ni tar tillbaka er makt, och vi talar då inte om att ta tillbaka makten, genom att rösta eller försöka få politiska uppdrag. När ni riktar bort uppmärksamheten från det politikerna gör och säger, och lägger vikten på det ni känner och vibrerar för, då börjar ni ta tillbaka makten.

Och det är det som måste till för att frigöra er själva från greppet, som de som har makten över er har. Makten ges till dem, och den ges till dem av er, för att ni tror att de på något sätt är betydelsefullare, än om ni själva glädjefullt lever era liv. Det fanns en tid då mänskligheten behövde ledare för vägledning, ge en känsla av moral och få er att känna er trygga, men de dagar ligger bakom er nu, och det är dags att tro på er själva.

Och när ni gör det, kommer dörren att öppnas för massiva förändringar genom sättet ni styr er själva, världsekonomin och kontakten med utomjordingar. Vi berättar detta eftersom vi vill att ni ska förstå hur mycket starkare ni blir, när ni slutar ta politisk ställning och börjar omfamna varandra, oavsett tro, religion eller politisk anknytning.

Ni måste först förena er, för då kan ni få de förändringar ni vill ha. Och nyckeln till det är att rikta uppmärksamheten bort från nyheterna om politik och av politiker, och istället uppmärksamma er själva. Gå inom er, och känn er egen styrka.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat förbindelsen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...