Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars 2022

 

Energierna för Fullmåne och Vårdagjämning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt spända på att se vad ni alla kommer att göra med de underbara energier som kommer till er inför den kommande fullmånen och vårdagjämningen. Ni är i bördig jord för att växa till de varelser som ni alltid var menade att bli under denna livstid. Ni som är vakna vet att det finns så mycket mer i er, och det är verkligen ert jobb att gå framåt och upptäcka vilka och vad ni verkligen är genom upplevelse. Energierna som kommer in är där för att stödja er i er upptäcktsfärd, och så, ju mer villiga ni är att utforska, ju mer energi ni använder, desto mer tenderar ni att ta emot.

Det hjälper också när ni gör något som ni älskar, för när ni är uppe i era aktiviteter för stunden tenderar ni att vara glada och mer öppna. När ni tar emot energier från fullmånen och vårdagjämningen, kom ihåg att de finns där för att stödja er, för att ge er mer vitalitet, och att de också finns där för er att skapa tillsammans med. Just nu är en central punkt i mänsklighetens historia, eftersom ni har denna möjlighet att se er omkring på världen som den är idag och se vad det är ni skulle vilja göra annorlunda. De förändringar ni vill se där ute kommer alltid att börja med er; det har de alltid och kommer alltid att göra.

Men när ni har en grupp av varelser inkarnerade på planeten som vi refererar till som ‘Det Uppvaknade Kollektivet’ och ni har fler hjälpare i varelser och kollektiv som vi själva, då har ni verkligen en kraftfull kombination. Sätt den energin i rörelse, i ord, i handling och i kreativa tankar, och vet att allt kommer att dyka upp i er verklighet någon gång. Ni har gjort så mycket för era medmänniskor, och ni kommer fortsätta få det stöd som ni behöver för att göra mer och mer och bli mer och mer. Ni är vakna, och det är ett ansvar, eftersom ni vet hur mycket ni kan göra med kraften inom er, och ni vet hur kraftfulla ni är som healers, som lärare, som guider till andra.

Vi rekommenderar också att ni tar de nödvändiga stegen för att jorda dessa fullmåne- och vårdagjämningsenergier. Var närvarande, var jordade, ha bra vätskebalans och ägna tid varje dag åt att fokusera på hur ni kan öppna upp och vara kanal till det som är högfrekvent, det som kommer, det som har gjorts tillgängligt för er och alla era medmänniskor vid denna tid. Och ni kommer att förankra dessa energier, och hela världen kommer att dra nytta av de få minuter ni tar under er dag för att vara kanaliserare av det som är högfrekvent, det som är ni i er sannaste form.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...