Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli, 2018

¨

Ett vackert skifte av medvetandet

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har dechiffrerat de kommunikationer som vi får från var och en av er som når ut till oss och vi ser ett underliggande tema. Ni vill uppleva mer av det som livet kan erbjuda er och ni håller på att bli trötta på att vänta. Det finns så mycket mer för er att uppleva och några av er har fått smak på och glimtar av vad som finns där ute, men ni kan inte ”få tag i” det, ni kan inte ”hålla fast det”.

Så, ni vill att dammluckorna ska öppnas. Ni vill ta emot och ni vill ta emot allt på en gång. Men, här är vad vi föreslår istället. Vi föreslår att ni njuter av de stunder där ni känner er uppkopplade, de stunder där ni känner er kraftfulla, de stunder där ni känner er femdimensionella. Njut av democh känn vibrationen i dem.

Låt era glimtar av femte dimensionen informera er och ni kommer inte att bli besvikna på vad som är tillgängligt för er inom här och nu. Ni kan inte bli besvikna när ni är i ett tillstånd av uppskattning. Tänk på hur mycket lättare livet är för er nu, jämfört med hur det var för hundra eller tvåhundra år sedan på planeten Jorden och det kommer att bli lättare och det kommer att bli bättre och ni kommer att få de upplevelser som ni vill ha.

Inom här och nu är det bästa ni kan göra, att se er omkring efter de gåvor som ni redan har tagit emot och att uppskatta dem. Ju mer ni söker efter upplevelser utanför er själva vid den här tidpunkten, desto mer besvikna kommer ni att känna er. Ju mer ni kultiverar en inre värld som inkluderar som ni vill känna, desto lyckligare kommer ni att vara.

Ni är de som får till stånd den största förändringen på planeten Jorden som någonsin skådats. Om ni försöker skynda på den upplevelsen, kommer ni att förminska den. Men, om ni njuter av varje steg längs vägen på den här resan, kommer ni att få till stånd ett vackert skifte av medvetandet.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...