Arkturierna via Daniel Scranton, 10 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 10 januari 2018

 

Den Nya Människorasen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det finns ett uppvaknande som sker inom mänskligheten på grund av den nya mänskliga rasen som föds på planeten vid denna tidpunkt. Dessa barn har blivit födda i er verklighet för att ha tillräckligt hög frekvens för att försäkra sig om att skiftet sker, och de kommer också att underlätta för resten av er genom att finnas tillhands för hela mänskligheten.

Deras medvetenhet är så mycket högre än någon annan generation som har kommit före dem eftersom de har ett så tydligt uppdrag. Deras uppgift handlar inte om att göra, det handlar om att vara. De kommer från alla delar av galaxen. För många kommer det att bli deras första inkarnation på planeten Jorden, och de kommer inte att ge efter för de lägre frekvenserna som fortfarande finns på planeten Jorden.

Ni förstår, de lägre frekvenserna finns fortfarande där eftersom de av er som är på sidan av ljuset fortfarande arbetar sig igenom några av sina problem, och ni behöver dem på sidan av mörkret för att hjälpa er. De hjälper till att belysa inom er vad ni behöver se, älska och att ha medkänsla för.

Och när ni gör det, anpassar ni er till barnen. Barnen kommer inte att ge efter för dömande. De kommer fram för att älska ovillkorligt. De kommer att leda vägen vibrationsmässigt, och de av er som har funnits ett tag kommer att leda vägen med era ord, era handlingar och er medkänsla för varandra.

Men ni skall veta säkert – de barnen som föds vid den här tiden kommer förankra de högre frekvensenergierna för att möjliggöra övergången. Ni förstår, det är verkligen en gruppansträngning, och den här nya gruppen av spelare är den sista pusselbiten som kommer att driva alla av er in den femte dimensionen med lätthet, med glädje och med nåd.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...