Arkturierna via Daniel Scranton, 10 mars, 2018

Uppstigning Bortom Sinnet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

När du kan föreställa dig något i ditt sinne, får du förstås bara en bråkdel av historien kring det du tänker på. Det finns alltid så mycket mer tillgängligt för dig än vad ditt sinne kan frammana, och det är därför vi uppmuntrar dig att lyssna på ditt hjärta. Ditt sinne är tredje och fjärde dimensionellt, men genom ditt hjärta har du tillgång till Källenergi och alla de tretton dimensionerna.

Du är här för att överträffa hjärnans förmåga, och det är därför vi föreslår att du släpper tankarna. När du släpper din bindning till tankar och saker öppnar du upp till en ny dimension av verkligheten. Den femte dimensionen är en djupdimension. Den är en dimension av känslor, och det är den oundvikliga expansionen från var du nu är till vart du är på väg.

Människor tycker inte om när de får höra att de skall släppa taget, eftersom människor på Jorden fortfarande vill bevisa någonting för sig själva. Många av er, de flesta av er, vill bevisa att ni kan göra det med era sinnen och med era handlingar. Men det är just saken. Ni kan bara göra så mycket med de verktyg som ingår i den tredje dimensionen. Det är dags att öppna upp er inifrån och att undersöka hur mycket mer det finns i detta universum än vad ni kan föreställa er och ta emot med ert fysiska sinne.

Vi välkomnar er att drömma större än ni någonsin har drömt förut, och vi uppmanar er att göra det till en dröm om känsla, en dröm att nå ut i det okända och en dröm om att lämna det som ni har fastnat i bakom er. Låt er sväva. Låt er uppleva mer, och bli fascinerade av vad ni än har kvar att uppleva, på vilken nivå ni än befinner er, och det inkluderar absolut nivån av era fysiska sinnen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...