Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 maj, 2023

 

Spelar det du tror någon roll? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid intresserade av vad du väljer att tro på där på planeten Jorden. Ni måste erkänna för er själva att ni ständigt bombarderas med olika alternativ angående vad ni skulle kunna tro på. Ni kan tro att så många saker är sanna som bara kommer att begränsa er och kväva era framsteg, er evolution, och ni kan tro på människor som låter mycket säker på sig själva, mycket säker på sin tro. Du kan också välja att tro på vad de flesta andra runt omkring dig tror, även om tron inte känns bra för dig, och det är nyckeln där. Det är poängen med urskillning som vi uppmuntrar er alla att använda när de presenteras med en tro. Du måste fråga dig själv om det ger resonans, om det känns rätt för dig att överhuvudtaget engagera dig i den tron.

Men de flesta människor gör inte det, och de flesta inser inte ens att något är en tro när det verkligen är det. Istället tror de att det är en sanning och att de måste leva efter den. När du blir medveten om det faktum att du underhåller olika övertygelser hela tiden, kan du välja dem mer medvetet. Du kan välja dem samtidigt som du inser att det finns en känsla som dyker upp för dig när möjligheten till något presenteras för dig.

Nu, en sak vi inte kan ge dig är förmågan att bry dig tillräckligt mycket om hur du känner för att följa dina känslor, men vi kan fortsätta berätta för dig hur viktigt det är för dig att följa dina känslor. Sedan är det upp till dig att faktiskt ställa in dig på vad du känner och bry dig tillräckligt om om något känns bra för dig eller inte att lyssna på vad den känslan säger dig. Du kan göra nästan vad som helst sant vid den här tiden enligt din erfarenhet. Du har den typen av frihet som en fjärdedimensionell varelse. Därför vill du vara väldigt noggrann med vad du tror på, och du vill också vara väldigt noggrann med vilka individer du lyssnar på, eftersom övertygelser kan utvecklas inom dig utan att du ens vet att du utvecklar den tron. Du kanske, återigen, bara tror att någon presenterar sanningen för dig.

Men tills du inser att alla sanningar är sanna, att alla verkligheter existerar och att du väljer från ett brett spektrum av dem i varje ögonblick, kommer du inte att kunna välja ditt eget öde. Och det är så viktigt för dig att göra det. Det är så viktigt för ditt glada uttryck av dig själv att du inser att du har ett val. Du kan välja att tro att din kropp är kapabel att läka sig själv från vad som helst, eller så kan du lyssna på personen i den vita rocken som säger till dig att det eller det är obotligt. Du kan välja att tro att du är kapabel att få tillgång till alla de andliga gåvor som andra människor har, eller så kan du välja att tro att endast ett fåtal utvalda föds med den typen av förmåga. Du kan välja att tro att detta är ett överflödande universum, eller så kan du välja att tro på brist, på begränsningar, på en finit paj som alla får ut sin bit ur.

Det är helt upp till dig. Det är ni som skapar allt detta just nu, för er själva, för er evolution och för er njutning. Så vi rekommenderar att du väljer en väg som involverar din glada utveckling av ditt medvetande, eftersom den möjligheten alltid ligger framför dig, men det kommer alltid att vara en som du måste välja, som du måste tro på så att den kan bli sann i din verklighet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *