Arkturierna via Daniel Scranton, 11 april, 2018

Arkturierna, 11 april 2018

Via Daniel Scranton

Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla här idag.

Ni har påbörjat processen med att frigöra era äldsta och djupaste sår, och ni gör det nu på grund av er beredskap att möta dessa rädslor och trauman. Det här är en tid då ni har en enorm mängd stöd, och ni har de verktyg och den information ni behöver, som hjälper er att med lätthet ta er igenom vadhelst ni står inför.

Naturligtvis är det aldrig som ”en promenad i parken” att hantera de typer av tragedier som ni upplevde på Atlantis, Lemurien eller till och med under Orions krig. Alla ni som är inkarnerade vid denna tid har varit en del av de atlantiska och lemuriska civilisationerna, och ni spelade alla någon form av roll i Orions krig. Eftersom ni har genomlevt, eller dött, under dessa upplevelser av en sådan massiv förstörelse och med så många döda omkring er, är det inte konstigt att mänskligheten fortfarande bär på trauman från dessa upplevelser, fram till denna dag.

Vad ni mötte under Orions krig var ett mörker som ni aldrig tidigare hade upplevt i detta Universum. Vad ni erfor på Lemurien var ett svek av varelser ni trodde var era vänner, och vad ni upplevde på Atlantis var polarisering och strider bland människor som alla strävade efter samma gemensamma mål. Så när ni upplever mörker, svek och bråk med dem som står er närmast i den här livstiden, var då medvetna om att ni gör det för att rensa ut och frigöra några mycket störande delar av er historia.

De aspekter av er som ni kommer att integrera som ett resultat, kommer att passa perfekt för att hjälpa er att nå den femte dimensionen. I slutändan kommer allt det här att löna sig – varje liten plåga ni möter och varje trauma ni rensar ut. Vi vill att ni ska veta att vi är här för er, och det finns så många andra som är här för att hjälpa och stödja er. Ni är så älskade.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att tala med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...