Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 mars 2021

 

The Next Wave of Mass Awakenings ∞The 9D Arcturian Council

 

Nästa Våg av Massuppvaknanden ∞The 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid medvetna om vad som händer där på Jorden, håller alltid reda på, tar pulsen på det mänskliga kollektivet, och vid den här tiden märker vi att ni har börjat erkänna er själva som de vackra och underbara varelser som ni är. Ni har nått en brytpunkt inom kollektivet, en där tillräckligt många av er har kommit till denna insikt. Ni har kommit att inse vem ni verkligen är, att ni är mäktiga skapare och att ni är oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus.

Och nu när tillräckligt många av er kommit till denna insikt kommer det återigen att bli en ny våg av massuppvakningar bland dem som aldrig ens har övervägt tanken att de skulle kunna vara Källenergivarelser som maskerats som människor. Det här är en underbar tid för er alla att luta er tillbaka, koppla av och titta på när världen börjar transformeras av dessa uppvaknanden. Du hade din uppvakningsupplevelse, eller upplevelser, och de planerades av dig innan du föddes, och det är självklart att de av dina medmänniskor som hittills har sovit kommer att ha sina planerade uppvaknandehändelser.

Även de som har förkastat tanken på att de är oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus kommer att förvandlas så småningom. Vi har sagt till alla er som fick dessa överföringar att ni måste ha tålamod med era medmänniskor och att tålamod kommer att löna sig nu när brytpunkten har uppnåtts, nu när ni skapar en miljö där det är lättare för andra att vakna. Ni har lagt grunden, lyst upp spåret och ni har gjort ett underbart jobb med att vara de ni verkligen är, att inte dölja ert ljus, utan snarare bli upphetsade över vad ni har lärt känna om er själva och alla andra.

Varje gång du har delat med dig av din sanning har du hjälpt till att skapa en värld, en miljö där människor kommer att kunna vakna utan någon reservation utan att känna att de är konstiga. Ni har gjort så mycket för mänskligheten, och de flesta av er erkänner aldrig er själva för vad ni har gjort, men ni kommer att börja se utdelningen, och hela mänskligheten drar nytta av var och en av er som är där och bara vet vem ni verkligen är. Ni är utspridda över hela planeten så att ni kan arbeta med rutnätet så att ni kan skicka dessa energier över hela världen och jorda er sanning i Moder Jord så att alla kan dra nytta av det ni har lärt känna om er själva och alla andra.

Ni har kommit så långt i era liv, och denna nästa våg av uppvaknande kommer att ha människor som kommer att kunna växa och utvecklas i stora steg. Det här är en tid för er alla att fira er själva för att ni gjort det möjligt att leda mänskligheten i deras medvetandeutveckling. Så när du tänker på vad du ska göra, eller vad du eventuellt kan bidra mer med, kom bara ihåg hur mycket du redan har gjort för mänskligheten bara genom att vara dig själv.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att ha kontakt med er. ”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...