Arkturierna via Daniel Scranton, 11 november 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 11 november 2017

 

Verklighetsskapande 101 ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är den perfekta tiden för dig att stå på dina egna två ben och se ut över detta universum och hävda det som din skapelse. Vi föreslår också att du ser universum som en projicering av ditt medvetande vilket också färgas av linsen av din uppfattning om detta. Vi vet att du tidigare har hört talas om dessa sanningar, men vad du kanske inte har övervägt är vilken aspekt av dig som har skapat din verklighet, och du kan också vara oklar över hur mycket av de omständigheterna som du har levt var förutbestämt av dig före din födelse.

Det är sant att när egot får tag i den här informationen, vill den ha vad den vill ha. Som ett barn i en godisbutik kör egot vilt och börjar skapa allt som det någonsin har önskat sig. Och det sättet att skapa din verklighet tjänar dig faktiskt. Det är därför som den informationen ges till egot, men vad du verkligen vill göra, det du verkligen vill visa för dig själv är din förmåga att skapa din verklighetsupplevelse så som du vill ha den.

Allt handlar om din uppfattning om den och vad du är villig att göra av den. Med tanke på dina omständigheter, hur kan du ändra din uppfattning om verkligheten just nu för att faktiskt ändra den? Du ändrar din erfarenhet av den och skapar den därför.

Nu har ditt högre jag varit den aspekt av dig som har skapat din verklighet, ibland i samband med egot och ibland, trots det. Vad kan du då göra för att skapa din verklighet, i den sannaste och mest fullständiga meningen av det uttalandet? Du kan slå ihop ditt ego med ditt högre jag, och du kan bli den verklighet du skapar. När du ser dig själv i det tillståndet av enhet, har du verkligen allt som du, på alla nivåer av ditt varande, någonsin kan önska.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...