Arkturierna via Daniel Scranton, 11 oktober, 2017

Arkturierna, 11 oktober 2017

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Det är väldigt spännande att bevittna en evolution i medvetenhet som den som pågår med er alla. Ni är mitt i ett stort språng framåt i er utveckling, och ni bevittnar några av effekterna av dessa enorma förändringar. Ni ser mer tumult i världen och kanske också i era privata liv, och säkert i era fysiska kroppar och allt det har fått er att undra om ni överhuvud taget rör er i rätt riktning.

Det finns ofta en ökande smärta som ni upplever när snabb tillväxt uppstår. Det finns justeringar som behöver göras. Nu kan man enkelt göra dessa justeringar genom att sakta ner, vila mer och dricka mer vatten. Ni behöver inte sakta ner tillväxten och ni behöver inte öka farten för att hålla jämna steg med det.

När ni ser kaoset i världen eller hos dem nära er eller hos främlingar, kom ihåg den kraft ni har inom er att känna medkänsla och erbjuda ovillkorlig kärlek. Det ni kommer att se mer av under de närmaste månaderna och åren är ett mänskligt kollektiv som är stödjande, snarare än splittrande.

Ni börjar erkänna att även om ni är olika och unika, är ni alla likadana innerst inne, och de flesta av er som har vaknat förnimmer att när något händer med någon annan av medlemmarna i detta mänskliga kollektiv, så händer det er. Ni kan känna varandras smärta, och ni kan ta bort den smärtan som någon annan eller en grupp av människor känner.

Ni har kraften inom er att mildra slaget av dessa enorma förändringar och intensivt växande smärtor. Kom ihåg det här nästa gång ni känner er överväldigade av det kaos som ni ser och upplever.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...