Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december 2020

 

Era Belöningar för att ha Överlevt året 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så stort imponerade av er alla just nu, på grund av hur mycket vi har sett att ni växer under 2020. Ni har verkligen haft väldigt lite annat val än att växa på grund av intensiteten i de tider ni lever i och på grund av er önskan att stanna på en uppstigningsbana som skulle fyllas med glada upplevelser och mindre trauma och drama än många antar måste vara en del av någon uppstigningshändelse.

Ni har beslutat att det är möjligt att gå långsamt och stadigt och ändå njuta under en pandemi. Ni har anpassat er till er miljö, vilket är nödvändigt för att överleva, och det är nödvändigt för att hålla jämna steg med de förändringar som händer i er och runt omkring er. Alla har ett val, och ni kan välja att motstå förändring eller omfamna det. När ni omfamnar förändringar som händer utanför er, omfamnar ni också förändringar som händer inuti er. Ni låter dem inträffa. Ni säger till universum att ni gillar förändring; ni gillar att gå framåt.

Nu kommer belöningen för allt ni har uthärdat där på jorden under detta kalenderår. Nedladdningarna som ni kommer att få under de närmaste tio dagarna kommer att fyllas med idéer, med koncept, med ny tanke, som gör att ni känner er mer än bara hoppfulla om 2021. Ni kommer att känna att ni har allt ni behöver och mycket mer än för att bara överleva. Ni är redo att frodas på grund av det arbete ni har gjort med er själva.

Ni kom alla in i denna livstid med vetskap om att ni skulle ha mycket arbete att göra, men ni kom ivriga ändå. Ni visste att ni inte skulle göra det lätt för er själva, men ni ville ändå verkligen en gång till få en upplevelse på Jorden. Ni visste att ni har förmågan att ta mänskligheten in i den femte dimensionen och förena mänskligheten i processen. När ni är mellan livstiderna vet ni vem ni verkligen är. Ni vet att Källenergiaspekten av vem ni är alltid kommer att skina det ljuset inifrån er och att ni kommer att ha många möjligheter att släppa ut det.

Nu är ett av de ögonblicken i denna livstid för er att ta tillfället i akt att hoppa fram till 2021 med en ficka full med nedladdningar som kommer att överraska och förvåna er och alla omkring er. Det finns inget ni behöver göra, förutom att förvänta er att hjälp kommer och den kommer medan ni sover, medan ni slappnar av och medan ni mediterar.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...