Arkturierna via Daniel Scranton, 11 september, 2017

Arkturierna, 11 september 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har en förståelse för detta Universum som ger oss möjlighet att samexistera inom det med varelser som inte tjänar det allra bästa för alla. Vi förstår att det Universum som vi lever i tillsammans med er handlar om dualitet och polaritet, och vi kan därför acceptera att det alltid kommer att finnas mörka krafter i detta Universum.

Nu när vi hade accepterat denna sanning om Universum, kunde vi släppa det. Vi kunde släppa alla behov eller önskemål om att eliminera, eller till och med straffa dessa mörka krafter. Vi vet att det finns så mycket mer kraft i ljuset, och vi vet också att alla som vill fortsätta att vara i ljuset måste fokusera på ljuset. Med andra ord måste ljuset släppa allt samröre med det mörka i detta Universum, för att fullt ut bli ljuset.

Det har varit vår resa, och vi är här nu för att föreslå att det också blir er resa. Under en del av er resa kommer ni att bli medvetna om mörkret, och vi vet att när ni en gång har vaknat upp kommer det att bli omöjligt att ignorera detta mörker. Nästa steg är acceptans och till slut kommer ni att släppa taget om den bindningen. Ni släpper taget för ett behov av att ha rätt.

Bara en människa som känner behov av att ha rätt, kommer fortsätta att fokusera på det som är fel, eller på vad som döljer sig i skuggorna. Vi skulle hellre vilja se att ni uppmuntrar fler människor att vara i ljuset för att befria sig själva från slaveriet av att sysselsätta sig med det mörka. Ni kan göra det i era egna liv, och ni kan uppmuntra andra att göra det genom att föregå med gott exempel, men i slutändan måste mörkret alltid vara ett val.

När ni väl inser att det måste vara så kan ni fortfarande välja ljuset, och vi vet att om ni lyssnar på eller läser det här meddelandet, så väljer ni ljuset.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...