Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti 2020

 

Det är Ert Öde att Uppleva Detta

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av tid i våra händer, och vi använder orden ’tid’ och ’händer’ mycket fritt, eftersom vi egentligen inte har någon av dessa saker. Men det är ett uttryck som är lämpligt för att beskriva hur vår existens är. Därför känner vi inte behovet av att uppleva tålamod. Vi behöver inte att ni stiger upp snabbare än ni gör, och vi behöver inte att ni kommer till nästa fas eller etapp av er utveckling snabbare än ni för närvarande rör er. Istället sitter vi inom vårt frekvensområde och känner oss in i det som är nytt, det som är intressant och det som är spännande för oss att känna in.

När som helst någon av er gör till och med det minsta lilla framsteg, firar vi, för det är något för oss att uppleva, känna och komma ihåg. Vi minns hur det var att vara i fysiska kroppar och att möta utmaningar som de ni står inför. Även om ärligt talat, våra liv i vårt stjärnsystem var aldrig lika utmanande som ert är där på jorden. Vi valde en enklare och roligare väg än ni har, och vi har den största respekten för er på grund av den väg ni alla valde.

Vi vet att ni alla skulle kunna dra nytta av att ta en sida ur vår bok. Vi vet att ni alla skulle kunna dra nytta av att kliva utanför tiden, kliva utanför vidhäftningen till saker som händer inom en viss tidsram, på ett visst sätt, med vissa individer som hjältarna och andra som skurkarna. Vi skulle vilja bjuda in er till den större bilden och få er att släppa de små detaljerna. Vi föreslår att ni gör som vi i den meningen att ni ständigt känner för en av era medmänniskors upplevelser av deras medvetandes utveckling.

Vi inbjuder er att fira framstegen som ni kan känna, som ni kan känna händer inom varje individ och/eller hela kollektivet. Vi inbjuder er att gå med oss ​​i denna tidlöshet, genom att veta att allt kommer att gå bra. Ni stiger upp, och det spelar ingen roll hur och det spelar ingen roll när. Men vänligen lita på oss när vi säger att er uppstigning handlar om er och er andliga tillväxt. Det handlar inte om era övertygelser. Det handlar inte om vad som händer utanför er. Det handlar om er och er vilja att gå utöver det egoistiska perspektivet som är mycket svart och vitt, det är mycket överlevnadsinriktat och som ser en mycket liten del av utsikten i den värld där ni bor.

Vi inbjuder er att stiga upp till denna medvetenhetsnivå som vi projicerar just nu via just denna kanal. Om ni ställer in kan ni känna det. Om ni bara studerar orden kan ni missa det. Det finns en energi som vi projicerar genom denna kanal just nu, och den är fridfull, kärleksfull, harmonisk, integrerande, inkluderande och full av förlåtelse och medkänsla för alla, när vi försöker höja det mänskliga kollektiva medvetandet för att gå utöver oss-mot-dem paradigmet och offrets/förtrycksmodellen. Vi inbjuder er att gå in i nästa medvetenhetsnivå som är tillgänglig för er just nu, och som vi försöker leda er in i och som det är ert öde att uppleva.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...