Arkturierna via Daniel Scranton, 14 oktober 2017

 

Det Högre Sinnet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en underbar tid för er att bedöma till vilken grad ni är villiga att överlämna er till det okända. Vad ni stiger in i när ni stiger upp är att släppa kontrollen. Ni lämnar på ett sätt det fysiska sinnet kvar. Och som ni vet, så tycker det fysiska sinnet om att veta allt. Det högre sinnet är inte bekymrat över att inte veta allt, inklusive det förflutna och framtiden.

Det högre sinnet är viktigt för att hjälpa er att välja mellan de många alternativen som ni har framför er, men ni kommer inte att komma till en tid där ni någonsin behöver veta mer än vad som är rakt framför er. Ni skapar, och upplever därefter, men ni kommer inte att skapa från det kända, och sålunda måste ni ge upp kontrollen och omfamna den vibrationsmässiga sanningen i det ni rör er emot.

Om ni försöker mikrostyra era skapelser, kommer ni att känna frustration, ni kommer att få veta hur det är att vara verkligt begränsade, och ni kommer så småningom kasta upp era armar i förtvivlan. När ni går in i en egen skapelse måste ni vara beredda att lita på er själva. Ni måste vara beredda att lita på er förmåga att erbjuda en vibration, och ni måste vara beredda att lita på detta universum och dess förmåga att leverera till er något som ni tidigare aldrig sett eller vetat om.

Att låta det hända och överge kontrollen är verkligen befriande handlingar, och när ni befriar er från gränserna till det fysiska sinnet och det kända, så öppnar ni upp er till upplevelser som kommer att överraska er stort.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er.

Listen to the audio here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...