Arkturierna via Daniel Scranton, 16 augusti, 2022

 

De av er som verkligen är vakna ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utforskat de olika nivåerna av medvetande som för närvarande existerar på er planet, och vi har märkt att de av er som är vakna mer än kompenserar för dem som lever sina liv i mörkret, som spelar rollerna som skurkar. Nu vill vi vara väldigt tydliga med vad vi säger här. Det är ni som är vakna och fokuserar på sanningen att ni är Källenergivarelser, att ni är inkarnerade Kärlek, som är de som gör balanseringen av energierna.

De som ständigt är på en häxjakt efter skurkarna på din planet balanserar inte alls dessa energier. Faktum är att de sänker sin vibration medan de är på den där häxjakten, och de undersöker inte sig själva alls för att se vad dessa skurkar representerar som också finns inuti dem. Men de av er som lever sanningen att ni är Källenergivarelser vet att Källan är helt inclusive. Och så, ni försöker inte utrota världens ogärningsmän, utan snarare fokuserar ni på det goda som finns inom er själva och inom andra.

Du ser det goda i dem som kanske inte förtjänar det perspektivet att läggas på dem, men du vet vad din roll är som ljusarbetare. Som ljusarbetare är du där för att skina ljus. Du är inte där för att gå in i mörkret för att besegra dem i mörkret, och det vet du. Och det här är en bra tid för den här påminnelsen att träffa alla er som verkligen är vakna, eftersom smutskastningskampanjerna i er värld kommer att fortsätta, och ni kommer inte att veta vad som är sant och vad som inte är det på ett bra tag.

Det är då bäst för dig att stanna i ljuset och bjuda in andra att gå med dig i ljuset. Att tillåta mer av Källenergin att flöda genom dig är vad som kommer att skapa denna vändpunkt som många letar efter. Du är där för att tjäna det syftet. Du är där för att göra din del, och ofta innebär det att förlåta skurkarna, och till och med ha medkänsla för dem, så att du kan stanna i det Kristusmedvetandet. Kristusmedvetande handlar inte om att utesluta andra, vilket är anledningen till att alla dessa scenarier där hälften av mänskligheten stiger upp och hälften inte är helt meningslösa.

Ni är alla i detta tillsammans, och när ni villkorslöst kan älska det värsta i mänskligheten för att ni har bestämt att ni är kärlek, det är då ni är redo att ta mänskligheten in i den högre medvetenheten av den femte dimensionen, och de av er som tar emot det här meddelandet förstår det i din kärna. Och det är ni som gör det tunga arbetet där på er planet. Ni är de som kommer att fortsätta att bjuda in era medmänniskor till ljuset, att se det goda i andra, att vara i det tillståndet av förlåtelse och medkänsla, och det är det som gör skillnad i er värld.

Det är det enda som kommer att tippa skalan för mänskligheten, som kommer att förändra världen som du lever på. Och ni kommer att rädda er själva i processen, för när ni går ner i de där kaninhålen om vem som gör vad i mörkret, befinner ni er i mörkret. Och det är inte där du hör hemma. Du är där för att rädda. Du är där för att hjälpa. Du är där för att läka. Och från vad vi ser, håller de av er som är vakna nog att ta emot detta budskap det löfte som ni gav till er själva och hela mänskligheten när ni bestämde er för att inkarnera där, och det gör oss väldigt glada.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...