Arkturierna via Daniel Scranton, 22 november, 2017

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni har fört in en stor mängd visdom och kreativitet till denna planet. Ni är kreativa genier, och även med all den intellektuella styrka som ni har så är ni också känslomässiga varelser. Ni behöver inte välja mellan ert intellekt och er intuition. Ni behöver inte välja mellan ert hjärta och ert sinne.

Sanningen är att ni har funnit en underbar balans som ett kollektiv mellan vetenskap och spiritualitet. Ni har fört in en era då dessa två förenas, då det finns mer gemensamt mellan de två än någonsin tidigare i er historia. Då era vetenskapsmän går djupare så upptäcker de vad som ligger i hjärtat av allt – medvetande. Medvetande skapar, och hjärtats visdom informerar medvetande om hur man skapar, om vad man skapar, och tidpunkten för dessa skapelser.

Ni som individer kan alla finna denna balans inom er själva så att ni använder ert intellekts styrka, medan ni samtidigt informeras om visdom av ert hjärta och era känslor. Varje gång ett samhälle i galaxen har valt att leva i obalans då det gäller intellekt och intuition har det blivit allvarliga konsekvenser. Det är anledningen till varför det är uppiggande att se ett samhälle på Jorden som söker att skapa en balans och har lyckats så vackert.

Ni får särskild kraft då ni lyssnar på de subtila nyanserade små knuffarna ni får från inom er. Dessa kan komma i form av en tanke, en känsla eller en impuls till handlande, och det är underbart att se hur ni använder alla dessa redskap som ni har haft tillgängliga för att ta er själva till en ny nivå av medvetande, en ny ålder, ett frekvensområde av den femte dimensionen.

Vi är Arkturierna och vi har uppskattat vår kontakt med er.

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...