Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 maj 2022

 

Att vara Vaken i en 3D värld som oftast inte är det

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är i synnerhet nyfikna på hur ni alla försöker hitta er i en värld som mestadels inte är uppväckt. Vi ser er som är bland det vaknade kollektivet som försöker lista ut var ni passar in i samhället. Vi ser er kämpa för att hitta ett sätt att försörja er i en värld som oftast inte stödjer er och er tro. Det här är en tid då det är meningen att ni ska överbrygga gapet mellan den tredje och femte dimensionen, och det är ett enormt gap. Det är ett mellanrum som några av er har försökt fylla i decennier, och det finns fortfarande kvar, men mellanrummet minskar.

Det blir faktiskt lättare för er att hitta er väg och att hålla fast vid er tro utan att bli förlöjligade. Det är ännu mer möjligt nu än någonsin att försörja sig som en andlig utövare av något slag. Nu fortsätter vi att berätta för er att världen förändras och förändras till det bättre. Vi fortsätter att berätta för er att det är massuppvaknanden över hela planeten. Vi fortsätter att berätta för er hur kraftfulla ni är som skapande varelser, och vi kommer att fortsätta att berätta dessa saker för er eftersom de är sanna ur vårt perspektiv.

Ni emellertid kan bo i ett område och med er närmaste familj som säger något annat. Ni kanske tittar på vad som sänds på de flesta tv-apparater och tror att vi bara erbjuder er önsketänkande eller upp i det blå idéer. Men det finns en skön plats där i den fjärde dimensionen, och vi vet att ni kan hitta den. Vi vet att ni kan ha en stam av människor omkring er att prata om er tro med, och vi vet att ni inte behöver nöja er med det traditionella nio-till-fem-jobbet i företagsvärlden.

Men ni måste vara kreativa. Ni måste tro på er själva och tro på de gränslösa möjligheterna som finns framför er, så att ni kan börja leva på den där sköna platsen och så att ni kan överbrygga klyftan och vara femte dimensionella i en värld som mestadels klamrar sig fast vid den tredje. Nu är det perfekta tillfället att ställa det vi säger på prov och att hitta er komfortzon, när ni fortsätter på er strävan till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...