Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2019

ERA UTOMJORDISKA MINNEN ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att bevittna upptäckten av era minnen. Minnena vi hänvisar till här är de som ni ännu inte har tillgång till angående era interaktioner med utomjordingar under denna livstid. De flesta av er som tar emot denna överföring har haft många interaktioner med utomjordingar som ni inte kommer ihåg, och ni skapar ibland minnen som maskerar vad som verkligen hände. Det här är något ni refererar till som ett skärmminne.

Vi vill att ni ska inse att ni är de som har hållit er i mörkret, och ni har haft egna skäl för att göra det. Om ni skulle komma ihåg allt om varje möte som ni någonsin haft med en utomjording under denna livstid skulle dessa minnen ha distraherat er från det ni behöver hålla er uppmärksamhet på.

Ni är redan så långt avancerade. Ni är avancerade till den punkt där ni är vakna när de flesta på jorden sover. Föreställ er hur svårt det skulle vara att stanna kvar på jorden om ni hade alla dessa minnen under hela tiden ni har spenderat där sedan dessa interaktioner. Men nu kommer ni till den punkt där ni har gjort tillräckligt av vad ni behöver möta i er fysiska värld, och ni går helt in i en tid där dessa minnen inte kommer att vara en distraktion längre.

Några av er är redan där och minnena har flödat in. Andra har lite mer arbete att göra innan ni är redo att ge dessa interaktioner er fulla uppmärksamhet. Det här är ett mycket positivt steg för att förbereda er för mer kontakt under denna livstid. Och vi hänvisar till kontakt som ni inte kommer att glömma.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Listen to the audio

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...