Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december 2021

 

Om ni vill ha öppen kontakt med E.T.s

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väntar på vårt nästa stora uppdrag från vår Översjäl, eftersom vår Översjäl är i direkt kommunikation med oss ​​hela tiden, och vår Översjäl existerar i den 11:e dimensionen. Så den har en större och bättre bild av vad som händer i hela universum. Vi tycker om att få våra uppdrag eftersom vi gillar att vara till tjänst, vi gillar att ha ett uppdrag och ett syfte, precis som alla ni. Vi föreslår att ni sitter tyst med slutna ögon, och njuter av tystnaden, njuter av att inte göra något en stund, och istället för att se det som en syssla att släppa era tankar, se det som befriande. Ni får frigöra er från ert mycket aktiva tänkande sinne ett tag, medan ni väntar på någon sorts impuls, någon sorts instruktioner som ni vet kommer från ert högre jag på grund av deras natur, på grund av vibrationen de håller.

Ni kan göra detta varje dag. Ni kan göra det två gånger om dagen, eller mer. Ni kan börja öppen kontakt nu med en högre dimensionell varelse känd som ert högre jag. Och när ni övar på att vara i öppen kontakt med en högredimensionell varelse eller kollektiv, inleder ni mer öppen kontakt med fysisk E.T. varelser av er dimension och av högre dimensioner. Ni behöver inte vänta tills alla är redo; ni behöver inte vänta tills någon regeringstjänsteman avslöjar sanningen om E.T.s och människor.

Ni kan börja era kontaktupplevelser genom att börja med ert alldeles egna högre självmedvetande. Nu säger vi ”högre självmedvetenhet” eftersom ni inte är skild från ert högre jag. Ni är en och samma, men det är en aspekt av er som verkar från ett högre dimensionellt plan, en högre nivå av medvetande. Och det personliga E.T. möten som ni kommer att ha, eller som ni har haft, är med varelser som är andra aspekter av er. Det är det bästa stället att börja med E.T. Kontakt.

Ni möter er, oavsett vem ni möter. Det är alltid ni; det är alltid en annan aspekt av er. Och ja, det finns närmare relationer, det finns de som ni delar en Översjäl med, och det finns tvillingsjälar, och det finns varelser som ni har anslutit till om och om igen, och de verkar som om de är mer ”ni” än någon varelse ni aldrig har träffat förut, men det är verkligen allt ni. Och så, om ni vill ha mer kontakt med andra aspekter av er som kommer till er i form av E.T.s, börja med att ha mer kontakt med er, just här och just nu.

Var i kontakt med er själva, era tankar, era känslor, er vibration, de saker ni tror och de saker ni vet. Kom i kontakt med ert eget hjärta, med er egen kärlek, med er vibrationssignatur. Det är ett bra sätt att börja om ni vill ha kontakt med fler av er. Börja med er, och ni kommer alltid att få mer i detta universum. Att titta utanför er själva utan att veta kommer alltid att få er att titta utanför er själva, för i slutändan är allt menat för att få er att titta inom, och när ni gör det är ni säkra på att hitta det ni letar efter, varje gång.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...