Arkturierna via Daniel Scranton, 18 april, 2018

Arkturierna, 18 april 2018

Via Daniel Scranton

Det är en perfekt tid för er att fundera över vad det är ni skulle vilja veta om er själva. När ni kommer till den punkt där ni kommer närmre och närmre ert Högre Jag, får ni tillgång till fler och fler minnen om vilka ni var i tidigare liv. Men ni har varit alldeles för många individer i alltför många tidsperioder, dimensioner och stjärnsystem för att ni ska kunna minnas dem alla.

Det är därför som vi föreslår att ni själva bestämmer vilka aspekter ni vill integrera, vilka minnen ni vill ska komma upp i ert medvetande och vilka förmågor ni vill använda. De livstider där ni har utvecklat psykiska, helande och kanaliserande förmågor är de som är särskilt intressanta, och de kan också ge er några nya verktyg att leka med när ni får tillgång till dem.

Naturligtvis öppnar ni slussarna här, och ni kommer att komma åt minnen som inte är så trevliga, men det är en del av integreringsprocessen, och ni måste ta det goda med det onda för att bli hela igen. Var bara medvetna om när ni har tillgång till något från era tidigare livstider som ni finner obehagliga eller rent av störande, att ni inte är den personen nu.

Ni har utvecklats sedan dess i er historia, och ni har bestämt er för att vara den kärleksfulla varelse ni är idag. Det kommer att göra det lättare för er att acceptera de krigshetsare, diktatorer och andra individer som döljer sig i mörkret, när ni inser att ni har varit det också. Och det är så minnet tjänar er.

Vi bjuder in er att be om dessa minnen när ni håller på att somna, eller blunda helt enkelt och öppna ert tredje öga och titta på det ni ser. Se vilken version av er själva som är redo för integrering, och vet att era känslor är en indikation på att de är verkliga och inte inbillade, att det var livstider som ni levde i, och att det är något som ni håller på att integrera.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att var här med er idag.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...