Arkturierna via Daniel Scranton, 18 oktober, 2017

Arkturierna, 18 oktober 2017

 Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Ni är bättre än ni någonsin har varit på att besluta vad som är rätt för er. Ni har alla varit på informationsmöten, och denna information hjälper er att upptäcka vart ni vill åka, vad ni vill göra, vem ni vill göra det med och mycket mer. Den information ni samlar in är inte bara värdefull för er i livet, utan också värdefull för kollektivet, Universum och Källans Energi.

Ju fler liv ni lever, desto mer information samlar ni in, och ju mer information ni samlar in, desto starkare blir era önskemål. När era önskemål ökar i styrka och intensitet, ökar också den samlade energin från de högre världarna. Ni håller på att skapa nya verkligheter som ni kan upptäcka och utforska, och ni gör det genom att vara öppna för allt som finns inom detta Universum.

Ju mer ni stänger av er för någonting, desto mer stänger ni av er för allting. Och ju mer avstängda ni är, desto mindre information samlar ni in, och ju färre önskemål ni har, desto mindre information samlar ni in. Och när en person systematiskt börjar stänga av sig själv på det sättet, befinner de sig närmare och närmare döden. Ingenting öppnar upp er mer för att ta emot än dödsupplevelsen.

 Om ni tror att informationen som ni samlar in handlar om vad det är ni måste förneka eller undvika, då är ni helt enkelt fel ute. Informationen som ni samlar in handlar om att bestämma vad som fungerar för er, vad som är rätt för er, och det hjälper kollektivet att bestämma vad som är rätt för det, eftersom ni alla är delar av det mänskliga kollektivet.

Så tricket med att leva ett liv som är fyllt med magi och underbara upplevelser är att samla in den informationen, utan att göra motstånd, och samtidigt vara öppen för allt som Universum har att erbjuda. Vi lovar er, det finns så mycket mer för er att upptäcka och samla in för er själva, för kollektivet, för Universum och för Källan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...