Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2018

Per Staffan 25 oktober 2018

Vad Ni Vill ha & Behöver ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi börjar behandla de många förfrågningar som har kommit in nyligen, och vi behöver behandla dem eftersom vi behöver förstå vad det är som mänskligheten verkligen behöver. Vad ni ber om och vad ni behöver är inte alltid ett och samma.

Ni letar ofta efter det snabbaste sättet, istället för att tillåta något att komma vid en lämplig tidpunkt. Eller ni vill bara få era händer på en massa pengar på en gång, i stället för att ha upplevelsen av att ta in vad ni behöver, spendera det och sedan ta emot mer.

Så det vi försöker ge er är visdomen som hjälper er att navigera genom de utmaningar som ni står inför, och i slutet av erfarenheten att stå inför utmaningen, vill vi att ni ska uppleva tillväxten också. Så vad vi ger er är kanske inte alltid exakt vad ni ber om, men vi kommer alltid att stödja er för att komma dit ni slutligen vill åka.

Detta är vårt sätt att säga, ”Ha tålamod.” Ha tålamod med er själva, ha tålamod med oss, ha tålamod med universum, och särskilt det fysiska riket. Om du vill förändra din upplevelse av verkligheten kan du göra det mycket snabbare än du kan ändra verkligheten. Om du vill få något du har bett om så kommer du kunna få tillgång till det energetiskt innan du kan få tillgång till det fysiskt.

När du kan vara i frid med processen och utvecklingen betyder det att du har behärskat den fysiska verkligheten. Mästarskap över den fysiska verkligheten kommer inte för att du har funderat ut hur du direkt ska manifestera det du önskar. Mästarskap kommer när du är så säker på att det du önskar är på väg till dig att du solar dig i nuet och i den energi du verkligen har tillgång till.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...