Arkturierna via Daniel Scranton, 18 oktober, 2018

Arkturierna

via Daniel Scranton

18 oktober, 2018

”Förena Mänskligheten”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få förena oss med er alla.

Vi hjälper er att sammanföra de olika perspektiv som ni har på er planet. Vi hjälper till genom att förstå var alla kommer ifrån, med sina åsikter, sina övertygelser och till och med sina fördomar. Det är viktigt för er alla att förstå var någon annan härstammar ifrån och var man har utvecklat sina övertygelser, så att ni ska kunna ha medkänsla för någon som ni i det förflutna bara har avfärdat på grund av deras åsikter gällande något.

Det är så viktigt att det mänskliga kollektivet kommer samman, att vi erbjuder olika nerladdningar som ni kommer att få uppleva i era drömmar, för att hjälpa er sluta fred med rasisten, kvinnohataren, den trångsynta personen, samt att förlåta dessa individer. Vi kommer aldrig försöka påverka någon av er för att komma överens med någon vars åsikter, opinioner och övertygelser ni finner beklagansvärda, utan vi kommer alltid att försöka få er att komma samman med människor som har olika åsikter och att samtala med dem.

Vi uppmuntrar er att hitta någon slags gemensam grund med varandra, så att ni ska kunna se att ni inte är så uppdelade som ni har trott. Nu, naturligtvis, är ett av de sätt som människor i allmänhet kommer samman, genom att ha en gemensam fiende, men detta är inte den lösning som vi strävar efter vad gäller mänskligheten. Vi letar efter sätt som hjälper er alla förstå var andra kommer ifrån.

Om ni kunde se hur en person har blivit programmerad, eller hur de växte upp och vad de fick uppleva, så skulle ni lättare kunna sluta fred med alla vilkas övertygelser står i direkt motsats till era. Och när ni kan sluta fred och sluta upp med att ha motstånd mot vad andra tänker, så kan ni öppna dörren till ett mer enat mänskligt kollektiv. Detta är precis vad världen behöver. Det är dags att prata om era olikheter och att sluta upp med att skrika på varandra på grund av dem.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att förena oss med er.”

 

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...