Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars 2020

 

HUR DEN ANDLIGA GENENSKAPEN KOMMER ATT FÖRENA MÄNSKLIGHETEN

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över de framsteg som vi ser er alla göra när ni fortsätter att utforska de olika sätt ni har för att utvidga ert medvetande. Detta är en tid där det finns fler vakna själar på jorden än det någonsin har varit i er mänskliga historia och därför har ni fler sökare. Ni har fler sätt att söka på. Det händer fler utforskningar av olika skäl, men slutresultatet är den viktiga delen. Ni växer och expanderar som ett mänskligt kollektiv.

Ni kommer dit ni behöver åka och några av er gör det på sätt som ni aldrig skulle ha förväntat er. Därför är det viktigt för er att respektera de olika sätt som andra människor har för att expandera sitt medvetande och ni måste också bestämma om något är rätt för er eller inte. Inte varje process, reträtt eller inställning till andlighet kommer att vädja till er som en individ, även om det kan vara något som fungerar för er bästa vän, er syster, er far eller någon annan som ni står nära i era liv.

Det första steget till ett enhetligt mänskligt kollektiv är att respektera de olika vägar som olika människor tar. Ni har sett hela människans historia hur sämre människor traditionellt har varit att acceptera de religiösa trosuppfattningarna för dem som inte är precis som dem. Ni har sett krigen, inkvisitionerna och de trasiga familjerna som har resulterat i att inte acceptera vad någon annans religiösa tro, sedvänjor och moral har.

Som den nya tidsålderns gemenskap inbjuder vi er att visa resten av världen att ni kan respektera och acceptera era andligt vakna medmänniskors vägar. Visa att det är möjligt, att det kan göras och att ni faktiskt gör det. Och ni kan också acceptera er själva i denna process att väcka ert medvetande och stiga upp till den femte dimensionen. Acceptera var ni är. Acceptera att ni inte känner för att gå till den fullmåne trumcirkeln och att det inte gör er till mindre andliga. Acceptera att ni bara har väckt några av era andliga gåvor och att ni inte alltid känner så mycket medkänsla som ni skulle vilja.

När ni accepterar er själva och er egen väg blir det mycket lättare att acceptera vägarna för de andra vakna själarna som ni stöter på i era liv. Och när ni kan förenas som ett andligt samhälle, kommer ni att få uppmärksamhet från de som har kämpat om vem som har rätt inom det segment av befolkningen som tror på en eller annan religion. Och att acceptera det segmentet av befolkningen är också något som den andliga gemenskapen måste göra för att vara de ledare som ni vet att ni är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...