Arkturierna via Daniel Scranton 26 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton 26 januari 2018

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet och vi är glada att få ansluta till er alla!

Ni har sträckt ut er själva till de andra varelserna i er galax och de har hört era röster. De har tagit alla era förfrågningar i övervägande. Vi talar om de fysiska utomjordiska varelserna som existerar i de femte, sjätte och sjunde dimensionerna. Detta är varelser som har en högre vibration än vad som för närvarande upplevs och uttrycks på Jorden.

De hör när ni kallar och de vill hjälpa er. Hursomhelst, vad som är viktigare än att ni frågar är er villighet att möta dem halvvägs. Om ni är villiga att höja er vibration så är det troligare att ni skapar en kontakt. Ni vill verkligen inte skapa en kontakt med en utomjordisk varelse om ni är i en lägre frekvens. Det finns såklart utomjordiska varelser som befinner sig i fjärde dimensionen också och precis som ni alla på planeten Jorden så finns det de som arbetar för ljuset och de som arbetar för mörkret.

Så ni vill alla hålla en högre frekvens när ni sträcker ut en inbjudan och när ni gör de här förfrågningarna till era bröder och systrar i de högre vibrationerna och till de välvilliga varelserna i er dimension. Ni har förmågan att höja er vibration och vi föreslår att ni övar. Öva er genom att känna in er egen vibration, genom medveten andning, med en intention att höja er vibration. Ni kommer att känna när ni når en högre vibration, och det är då som vi föreslår att ni sträcker er ut.

Se vad ni kan känna. Se vad ni kan uppfatta. Se vad ni plötsligt kommer att veta. Ge de här varelserna något att arbeta med för de vill hjälpa men de vill också samskapa med er. Och för att kunna göra detta måste ni möta dem som jämlikar, som varelser som har något att erbjuda. Då kan ni låta det roliga börja!

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av att förena oss med er.”

Du gillar kanske också...