Arkturierna via Daniel Scranton, 19 november, 2017

Arkturierna, 19 november 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Ni kommer alltid att möta utmaningar i era liv, och dessa utmaningar kommer att vara den grundläggande vägen för att mobilisera mer energi. Ni har kommit till en punkt i era liv där utmaningar har gett er tillräckligt med tumult för att ni ska kunna släppa dem, och i stället släppa in de resurser och energier ni har samlat på er. Ni är alla redo att släppa en del saker, för när ni gör det släpper ni in det som ni har bett om.

Syftet med utmaningen är att få er att erkänna för er själva att ni inte behöver göra det ensamma. Ni, som mänskliga varelser med en fysisk hjärna, som kan vidta vissa åtgärder och lösa problem, behöver inte möta alla era utmaningar med mer än ert intellekt och er förmåga att vidta åtgärder. Ni ger er själva oöverstigliga utmaningar, därför att ni på en viss nivå vill komma till en punkt där ni kan sträcka upp händerna i luften och säga: ”Jag ger upp!”

Många av er är vana vid att be om hjälp. Ni har frågat era guider, Källan, ärkeänglarna, uppstigna mästare och många andra, att hjälpa er med en viss situation i era liv. Men när ni väl ber om den hjälpen, så måste ni anpassa er till den energi ni har bett om. Att släppa in betyder att ni har släppt de problem som ni står inför tillräckligt länge för att låta er vibration höjas.

Ett av de bästa beslut ni kan ta är att göra något roligt. Göra något som ni älskar att göra, och göra det utan någon annan anledning än att ni tycker om att göra det. Och ni kommer att släppa garden. Ni kommer att släppa ert motstånd och släppa in energin som ni kommer att använda till att skapa den perfekta lösningen, eller de perfekta lösningarna, på alla era problem.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...