Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli, 2023

 

När det du vill inte visar sig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppdaterar våra olika filosofier om tillvaron från ögonblick till ögonblick, eftersom vi vet att när vi känner att vi har räknat ut allt, kommer vi en dag att upptäcka att vi inte gör det. Och så kommer vi aldrig att hålla fast vid någonting eftersom vi har visat sig vara baserade på så många antaganden som vi har gjort tidigare, och nu är vi redo att ge dig ut på fler nya uppdrag med er alla när ni upptäcker vad ni behöver veta om tillvaron, ibland genom oss. Men vi kommer alltid att försöka ge er mer av våra aktuella filosofier, eftersom vi kan se den större bilden från vår höga sittplats i den nionde dimensionen, och den upphöjda utsikten kan hjälpa er på så många sätt.

Till exempel, när något inte händer som du verkligen vill ska hända och som du verkligen vill ska hända nu, stanna upp och ställ dig själv frågan: ”Hur kan det här tjäna mig?” ”Vad mer kan jag lägga till denna skapelse medan jag väntar?” Och, ”Hur kan jag växa från det här?” Det var faktiskt tre frågor, men du förstår idén. Vänd på den; istället för att tänka på vad du gör fel, var du är blockerad, vem som hindrar detta från att hända, leta efter det positiva, för de finns där. Du växer exponentiellt där för varje dag som går, för att du är vaken och för att du är villig att göra det hårda arbetet med självrannsakan, leta efter var du kan förbättra dig och vad mer du kan släppa taget om för att lätta på din börda.

Du får ha önskningar och leva glädjeliv, men du måste också inse att allt i slutändan handlar om din expansion och din evolution. Och så, när du inte får något du vill ha i den tid du vill att det ska komma in, kommer det alltid att vara en möjlighet för dig att växa. Att släppa taget om dina fasthållanden gör att du kan vara mer närvarande i nuet, och när du är mer närvarande i nuet kan du njuta av det ögonblick du är i. Och när du inte tänker på tiden blir du tidlös. Och när du blir tidlös, då inser du inte ens hur lång tid det tar innan det du vill ska komma till dig.

Och inse också att när du skapar något kommer du att uppleva det. Lev med att veta det, och du kan ta bort ångesten och rädslan, för de existerar bara när du inte är säker på att din skapelse någonsin kommer till dig, någonsin kommer att förverkligas. Så kom ihåg att ni är skapande varelser som är där för att ha upplevelser, och allt detta främjar expansionen av Källenergi, och det är därför ni aldrig nekas någonting. Att veta att det borde ge dig lite lugn, viss tröst och viss entusiasm inför vad som komma skall.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *