Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 april, 2023

 

Ditt uppdrag att rädda mänskligheten, jorden och universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är absolut glada över att se så många av er stämma in på galaktiska energier och inse att ni har en historia som sträcker sig långt bortom era liv där på jorden. Vi vet att Jorden är en utmanande plats att inkarnera, och vi vet att många av er som tar emot dessa överföringar vet att ni inkarnerade med det enda syftet att hjälpa jordens människor. Det kan vara så mycket utmanande för er alla att bara stanna där, bara att vara i era fysiska kroppar. Och det är därför vi ofta säger till dig att det inte finns något du ska göra, men det finns en anledning till att du känner så. Du känner så för att du vet att du är på ett uppdrag, och för att efter att ha levt som människa ganska länge blir du programmerad med tron att uppdrag innebär att vidta åtgärder.

Ditt uppdrag är dock unikt eftersom du är där för att hålla en viss vibration. Du är där för att förankra i vissa energier, som de galaktiska, och mycket av det du gör kommer att äga rum och bli tydligt efter att du har första officiell kontakt med e.t. varelser. På många sätt är du där för att observera, för att lära dig om livet på jorden som det är och för att försöka passa in. Det har inte varit lätt, men utdelningen är enorm. Du hjälper inte bara mänskligheten att utvecklas och stiga upp, utan du räddar också mänskligheten från självförstörelse. Vi vet att det låter lite grandiost, men tänk på det faktum att mänskligheten har tillräckligt med kärnvapen för att förinta allt liv på jorden. Det är en störning som skulle få konsekvenser i hela galaxen, i hela universum och i alla universum, eftersom vi alla är sammankopplade.

Ni är de modiga som tog på sig det enorma uppdraget att uppgradera medvetandet där. Du är där för att motverka rädslan som är så utbredd med kärlek, med glädje, med frihet och med spänning. Du är där för att skapa fred till en krigshärjad planet. Det är ett högt uppdrag, om det någonsin funnits ett, och återigen, du behöver inte lyfta ett finger för att hjälpa till att rädda mänskligheten från sig själv. Men du måste ta hand om dig själv för att uppfylla ditt uppdrag, och det innebär ibland att vara mer inåtvänd än utåtriktad. Det innebär ibland att leva i en typ av isolering, och det innebär definitivt att höja sig över att hamna i bråk med andra människor som främjar rädsla, som sprider den.

Din känslighet är en superkraft och din medkänsla för dina medmänniskor är det som i slutändan kommer att rädda dem. Gör ditt bästa för att vara positiv och hålla hakan uppe, och sugs inte in i att bevisa en poäng, att visa andra att de har fel. Kom ihåg att det är de du är där för att rädda, och ibland betyder det att du hanterar dem väldigt försiktigt, och vet att de kommer att komma runt så småningom om du bara bibehåller din höga vibration så gott du kan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *