Arkturierna via Daniel Scranton, 20 december, 2018

Arkturierna via Daniel Scranton

20 december 2018

2019 – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är nöjda med de framsteg vi ser i mänskligheten, vi är också upprymda över vart ni är på väg då ni går in i ert nya kalenderår. Vi har förmåga att se de förändringar som sker inom er då vi ser er energimässigt.

Och vi måste säga att ni alla tar åt er så mycket mer ljus och får tillgång till så mycket mer högfrekvent energi så att det kommande året 2019 kommer att ge er många fler möjligheter till expansion än ni haft under tidigare år och årtionden. Den mängd integration ni gör är förbluffande, och vi ser att ni alla har så mycket större tro på era förmågor då ni går framåt.

Det pågår också ett skifte inom er som har skett där huvuddelen av mänskligheten nu lämnar föreställningen om att någon kommer att rädda er. Att lämna denna föreställning om en frälsare är så viktig, för det är ett stort steg framåt för er att få tillgång till mer av er kraft.

Vi ser bevis för detta i er villighet att se inom er själva och uppriktigt sagt att ni släpper ert förtroende för politiska ledare, ni får så mycket mer av detta personliga bemyndigande. Och ni erkänner också att ni måste gå ihop som ett kollektiv om ni någonsin ska komma dit ni vill komma.

Ni inser att det inte finns några vinnare här. Det finns inte något behov av att besegra någon annan eller något annat politiskt parti. Det finns bara det samförstånd som kommer från att fortsätta få tillgång till ljuset, och kärleken, och den högfrekventa energi ni söker. Ni är de som leder denna rörelse, och vi är mycket glada och stolta att få vara del av den tillsammans med er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...