Arkturierna via Daniel Scranton, 20 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 20 februari 2018

Per Staffan 21 februari 2018

De Mänskliga Råden∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är vackert att bevittna er utveckling och se vår lilla del i den processen. Vi är glada att se att det mänskliga kollektivet tar på sig så mycket energi och assimilerar den energin i syfte att skapa något som er värld aldrig har sett tidigare. Vi kan se att grunden har lagts för skapandet av ett Mänskligt Råd, ett som inte har några gränser, ingen nationell anknytning, ett som går långt bortom vart ert FN har kunnat ta er.

Detta mänskliga råd kommer att bestå av andliga ledare och lärare från hela världen, och det kommer att fungera som en typ av styrelse som hanterar de stora problem som kommer med skiftet i medvetandet. Ni kan vara säkra på att förberedelser görs för att förena mänskligheten, allt eftersom er uppstigningshändelse kommer närmare och närmare er.

Ni kommer alla att bli uppmanade att göra något för att bidra, för att hjälpa dem som släpar efter lite. Detta är en av anledningarna till att så många av er har den känslan just nu att vara utan ett uppfyllande livssyfte.

Det kommer också att finnas ett behov av mindre mänskliga råd, sådana som kommer att ta itu med problem som ligger närmare en samhällsnivå. Ni är välkomna att börja bilda dem nu. Ni bildar dem faktiskt. Vi har sett flera grupper som kommer samman och samarbetar för att harmonisera mot ett visst mål. Närhelst människor kommer tillsammans för att främja något positivt på planeten Jorden, ger det oss glädje. Som vi sa, vi älskar att bevittna er utveckling.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...