Montague Keen via Veronica Keen, 11 februari 2018

Montague Keen 

Via Veronica Keen, 11 februari 2018

Det händer, mina kära. Dörrarna stängs för Kabalen. Ni kan se ljuset som kommer fram och exponerar korruptionen. Ljuset skiner på den sista administrationen i Amerika. Många är chockade över vad som har avslöjats och även dess omfattning. Fakta måste komma fram. Allt var exakt motsatsen till vad ni vilseleddes att tro. Lita på mig, det här är bara det översta lagret på löken. Det finns många fler chockerande avslöjanden på lager för er. För många år sedan påpekade jag att ingenting är vad det ser ut att vara. Ni har fått höra lögner om precis allting, speciellt religionen, vilken är den stora cancerbölden som kontrollerar livet för folket på Jorden.

Ni har bara precis vaknat upp till vad som har gjorts för att ödelägga mänskligt liv på Jorden. Testosteron har manipulerats för att förhindra reproduktion. Det här händer över hela världen. Kabalen har infört könsöverskridning (transgenderism) för att förvirra era hjärnkontrollerade barn. DET HÄR ÄR EN ONDSKEFULL PLAN, och den kommer att förstöra många unga människors liv. Kabalen använder CANCER för att eliminera miljontals av er. Var snälla och undersök det här och ni kommer att förstå att de håller på att utplåna mänskligheten, och ni gör ingenting åt det. De fyller era huvuden med sport, socialt skvaller, TV, och självklart den mest framgångsrika fällan av alla, PENGAR. De äger bankerna, så de kontrollerar pengarna.

Folk måste lära sig att säga NEJ, och vägra att hjälpa till med att döda. Allt som görs för att döda er måste komma fram i ljuset. När människor talar om för er att ni och era barn måste vaccineras, dra er då undan från dessa människor omedelbart. De är en del av denna tillintetgörelse. Lita inte på dem. Arbeta tillsammans, stöd varandra och dela kunskap när det är möjligt.

Kabalen har inga problem med att hitta svaga, ryggradslösa personer för att utföra deras smutsiga arbete; ett arbete som de en dag kommer att betala ett högt pris för att ha utfört. Var försiktiga med vilka ni tjänar, eftersom ingenting är dolt nu. Att säga att det är mitt jobb, kommer inte att accepteras som en ursäkt, eftersom ni vet att det kommer att skada andra människor. Det kvittar hur liten roll ni spelar, den är ändå en del av helheten. Glöm aldrig det!

Ta tillbaka er makt. Meditera när så är möjligt, eftersom det kommer att skapa en länk med ert högre jag, som kommer att lyfta er ut ur kontrollsystemet som fjättrar er. Frigör era tankar och börja om igen.

Titta på dem som skrev bibeln. HUNDRATALS ÅR EFTER DEN SOM DE KALLAR JESUS LEVDE, SKREV KABALEN DEN och ni köpte berättelserna utan att ifrågasätt dem. Ni citerar den fortfarande varje dag som om den var sann. Det är den inte! Den är en snara runt er hals. Sanningen finns runt omkring er, ni behöver bara söka efter den.
När ni återvänder till livet efter detta, tar det ett tag för er att anpassa er till sanningen, eftersom vi bombarderas med så många lögner från vaggan till graven. Mänskligheten har totalt låtit sig luras av dem, men inte längre. Sanningen kommer att befria er från slaveriet. Anunnaki kommer att få stå till svars för vad de har gjort mot mänskligheten.
Ta ansvar för era barn. Tillåt dem inte att falla i de fällor som Kabalen har satt ut för dem. Skolor utbildar inte barn; det upphörde för många år sedan. Istället hjärntvättas de med Illuminaternas lögner. Barn har ingen aning om att de är Ljusvarelser som upplever livet på Jorden. Allt det ”bankas ur” dem i en tidig ålder. De får istället lära sig att de måste lita på Kabalen för att skaffa allt de kommer att behöva för att överleva. DE ÄR INTE SKOLADE ATT TÄNKA SJÄLVA, att utforska naturen eller att förstå vilka och vad de är. Hur ledsamt är inte det? Allt som var bra på Jorden har blivit förstört. Det kan och kommer att återställas.
Ni måste nu bli framtidens arkitekter. Ta tillbaka allt som har tagits ifrån er. Ta bort all ond teknologi såsom HAARP i Alaska. Antarktis måste exponeras för vad det är. Många människor måste avlägsnas från Senaten. Kom ihåg att AVSKUM tar sig till toppen och är svåra att få bort. Stora förändringar måste göras och bra människor måste vara redo att ta ansvar när det behövs.  Be om att det finns fler som Donald Trump som kommer att anta utmaningen att skydda mänskligheten.
Titta på följande video: The Great Awakening has begun. American Intelligence Media. Thomas Paine.
Vi som är trygga här på andra sidan, vill tacka dem som har skrivit till Dave, en god och vänlig själ i nöd. Han uppskattar den vänlighet ni har visat honom mer än ni kan föreställa er. Det är Dave idag, men det kan vara du imorgon. Det finns tusentals människor som olagligt hålls fångna i Amerika. Det är ingen säker plats att vara på. Mr Trump måste rensa upp i rättssystemet, för det stinker. Håll ihop, för ni har lidit tillräckligt. Ta tillbaka er makt. Jorden är ER. Återställ den så den kan blomstra än en gång. Det är er uppgift. Ni valde att göra detta.
Min kära, förra veckan var enormt stressig. Du hade så mycket som måste göras. Saker och ting går så snabbt nu, så du måste ligga ett steg före hela tiden. Kabalen håller på med sina vanliga trick. De är desperata angående sin överlevnad. Du och Dave har arbete att göra. Kom ihåg att du är nästan 81 år gammal, så pressa inte dig själv för hårt. Du kan inte göra allt själv. Jag ringer i min klocka för att låta dig veta att jag är med dig.
Var försiktig. Du betyder mycket för mig.
Din alltid hängivna Monty.
 

Meddelande från Veronica

Se till att Dave McCann blir rättvist behandlad. Låt oss visa det korrupta rättssystemet i Amerika att vi håller uppsikt över dem. Vi kan göra det genom att skicka kort eller brev till Dave. Makthavarna i fängelset läser all korrespondens och noterar allt. Dave är en av oss och vi stödjer honom. Vi kan se till att den absoluta sanningen om bakhållet för att fånga honom kommer att avslöjas. Om han inte var viktig för mänskligheten, skulle Kabalen inte besvära sig med att gå till sådana ytterligheter för att låsa in honom.

Dave McCann

MJ 03 A Pod 11

Bokningsnummer 1621184

Fånge ID 7076771

P.O. Box 872

Fresno, California, 93712, USA

Jag har Daves tillåtelse att be om er hjälp. Han är djupt tacksam för att ni kontaktar honom. Han är fånge i Amerika utan vare sig vänner eller familj, och inga besökare över huvud taget.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...