Arkturierna via Daniel Scranton, 20 januari, 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 20 januari 2018

 

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet, vi är glada att kunna ansluta till er alla.

Ni har en förmåga att kunna projicera era medvetanden till en tidslinje som ni vill undersöka innan ni tar er dit fysiskt. Ni gör det här utan att inse att ni gör det, men nu är det dags för er att börja göra detta medvetet. Ni vill ha kontroll över vilken tidslinje ni väljer och ni är kapabla att ta detta beslut medvetet.

Era Högre Jag och era Översjälar vet detta nu. Så ni kommer att uppmuntras att projicera era medvetanden medvetet på olika tidslinjer för att undersöka för er själva vad som ligger framför er i de olika tidslinjerna. Huvudsakligen kommer ni att kunna avgöra utifrån hur de känns, vilken av dem ni vill rikta in er på.

Informationen ni kommer att ta med er efter var och en av dessa projiceringar kan och kommer att användas för att skapa nya tidslinjer, för det är det ni är här för att göra. Ni är inte bara här för att välja bland de möjligheter som finns. Ni är också här för att plocka ut det ifrån era upplevelser som ni tycker om och som gör er entusiastiska. Sen ska ni skapa nya upplevelser, nya möjligheter, och naturligtvis, nya tidslinjer. Ni gör det här för alla, och alla tidslinjer är tillgängliga för er alla.

Så hur gör ni detta medvetet? Hur projicerar ni era medvetanden till en tidslinje och utforskar den? Först och främst, erkänn att de här tidslinjerna existerar som möjligheter överallt omkring er. Så om ni börjar med att sträcka ut era medvetanden, som vi tidigare har diskuterat med er, så kan ni sedan förflytta er till nästa nivå på detta medvetandes resa, genom att sträcka ut era medvetanden till en av dessa möjligheter.

Se dem som portaler som existerar överallt omkring er, portaler som ni kan resa igenom, få en glimt av vad de innehåller, och sen komma tillbaka ifrån. Detta är det nya sättet att skapa er verklighet på. Välj den tidslinje vars vibrationer ni vill uppleva den mesta av tiden, och vet med er att ni kommer att fortsätta ha möjligheter att välja, om och om och om igen.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av vår förbindelse med er. ”

 

Du gillar kanske också...