Arkturierna via Daniel Scranton, 22 september, 2017

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er en smak av hur det kommer det att bli för er att ha kontakt med utomjordingar. Vi har en energi som är främmande för ert solsystem och er planet. Vår energi är arkturisk. Varje stjärnsystem och varje planet, måne, sol och andra himmelska kroppar inom varje stjärnsystem har en unik vibrationssignatur.

Då ni tar emot våra energitransmissioner så gör ni er själva redo för det som är utomjordiskt, det som kommer från långt långt borta. Energin som ni får från oss med den unika Arkturiska energin som den har gör er redo för mer kontakter med högre utvecklade varelser. Vi vill inte framstå som att vi skryter, men det Arkturiska stjärnsystemet är känt för att ha en hög vibration och för att ha mycket spirituellt inriktade invånare.

Ni kommer att veta när ni är förbundna med en högt utvecklad varelse för det kommer att kännas familjärt att förbinda sig med den varelsen. Detta kommer delvis att vara så tack vare kontakterna som vi har gjort och fortsätter att göra med er genom dessa transmissioner och vid andra tillfällen då ni vilar eller sover.

Ni kommer att vilja ha kontakt med dessa utvecklade varelser på grund av vad de kommer att aktivera än mer inom er, och de kommer att kunna hjälpa er att navigera igenom er uppstigningsprocess. De välmenande varelserna i denna galax är mycket större i antal än de som söker att kontrollera och manipulera, och det är också sant för varelser på planeten Jord. Att synkronisera och harmonisera med varelserna som kommer att hjälpa er är lättare än vad ni kanske tänker er.

Att överkomma skillnader i utseende blir svårare. Att överkomma skillnader i vanor vanor och praxis blir svårare, men det blir värdefullt för er att fortsätta att söka kontakt med utomjordingar för då ni lär känna dem bättre så lär ni er om aspekter av er själva likväl. Den hela och fullständiga versionen av er själva är den version som kommer att stiga upp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

 

Översättning: Per Staffan

You may also like...