Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj 2022

 

E.T.s Tittar på: Använd Era Superkrafter

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt kopplingarna som ni känner med varandra när ni har en delad upplevelse. När ni vet att ni har något gemensamt med någon annan, som är viktigt för er, då är det mer sannolikt att ni öppnar ert hjärta för den eller de individer som ni har den där viktiga saken gemensam med. Ni måste hitta dessa gemensamma drag just nu, även när ni är medvetna om skillnaderna som ni har mellan er själva och någon där ute i världen.

Nu är det inte läge att dra linjer i sanden. Nu är det inte dags för mer separation. Nu är det dags att samlas som ett mänskligt kollektiv. Även när ni har olika perspektiv, och även när de olika perspektiven verkar vara tillräckligt med anledning att gå in i en vi kontra dem mentalitet, behöver ni faktiskt inte gå dit. En av era definierande egenskaper som en ras är er vilja att släppa taget, att förlåta och att se förbi dessa skillnader.

Ni sticker ut för utomjordingarna i galaxen på grund av hur många människor som har kunnat se förbi skillnaderna, hitta gemensamma drag och komma samman. Ni har en möjlighet att göra det just nu, och i processen har ni en möjlighet att förlåta. Förlåtelse är en styrka. Det är en superkraft. Det gör er inte till ett lätt byte eller en dörrmatta. Det gör er inte svaga. Det gör er starka, och ni behöver alla era styrkor vid den här tiden. Ni behöver alla era superkrafter. Kom ihåg det.

Och kom ihåg att E.T.s tittar på er. De tittar och de väntar på att tillräckligt många av er ska visa gåvan ni har inom er, den där gåvan att kunna förlåta, att kunna älska villkorslöst och att kunna komma samman trots era olikheter. Dessa är alla superkrafter, och de är vad som kommer att ge er en plats vid det galaktiska bordet. Det är inte er teknik. Det är inte ert intellekt. Det är mänsklighetens hjärta som kommer att ge er tillgång till alla andra varelser i denna galax som vill så mycket att skapa tillsammans med er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...