Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 juli, 2018

Ta kontakt – sovande och vaken!

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har etablerat kontakt med många av er, medan ni sover. Några av er kan förnimma dessa interaktioner i drömmarna och andra kan inte avgöra vem eller vad ni har kontakt med. Vi är inte de enda som tar kontakt på det här sättet, med de av er som är öppna för den här typen av interaktioner. Det finns många varelser och många kollektiv som väldigt gärna vill assistera mänskligheten och det bästa sättet vi kan göra det på, är genom att ta kontakt med er.

Vi vill normalisera den här typen av upplevelser för er alla. Vi vill att ni alla ska prata med varandra om de upplevelser ni har. Vi vill att ni ska jämföra observationer. Vi vill att det ska vara en öppen konversation om icke-fysiska varelser, orber, utomjordingar och andra övernaturliga fenomen.

Vi tar allt detta seriöst, eftersom vi hjälper er att göra framsteg och vi är alldeles spända inför att se nästa stora kliv ni kommer att ta som ett kollektiv. Vi är ivriga att kontakta er mer öppet, i era uppvaknande tillstånd, men alla av er är inte redo för den typen av interaktion. Alla av er har förmågan att kanalisera, men för att ta kontakt med högfrekventa varelser som oss, medan ni är i det uppvaknande tillståndet, måste ni göra ert medvetande redo.

Ni måste ”exponera” er själva för högfrekventa överföringar, som den här, regelbundet. Faktum är, att det är en av de primära anledningarna till att några av er känner er så dragna till dem. Dessa överföringar förbereder er för era kanaliseringsupplevelser och dessa upplevelser är nära förestående. Ni kan inte länge till hålla tillbaka det som knackar på er dörr.

Det finns många flöden av energier och medvetanden som vill ta kontakt med er; som vill göra detta till en stor fest och som väldigt gärna vill bjuda in er till den galaktiska familjen, som vi alla är del av. Vi är bara några av ambassadörerna och vi vet att många av er är villiga att bli Jordens ambassadörer. Detta är verkligen spännande tider.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie SiljaDu gillar kanske också...