Arkturierna via Daniel Scranton, 23 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 23 februari 2018

 

Möte med E.T. Råd ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har börjat processen med att dela bitar av era erfarenheter som människor med de andra varelserna som besöker ert solsystem från ställen över hela galaxen. Ni har naturligtvis gjort det här efter överenskommelse. Men de avtalen är de som ni gjorde innan ni inkarnerade. Några av er kommer ihåg upplevelserna som ni har haft med att dela.

Vissa av er känner att ni har haft en dröm när ni minns dessa erfarenheter. Många av er vet att ni har delat information med dessa andra varelser, dessa utomjordingar, under lång tid. Men för de flesta är det en ny upplevelse, eftersom behovet av nya och fräscha perspektiv har ökat.

Era bröder och systrar i hela galaxen har undrat och diskuterat hur de kan hjälpa er alla att stiga upp. De vill att mänskligheten ska välja den tidslinje som har minst kaos och det minsta antalet katastrofer. Resten av galaxen stöder er alla och vill att ni ska välja den bästa vägen för uppstigning. Så ni sammankallar dem på natten medan ni sover.

Många av er har ökat era astralresor. Några av er har till och med gått med på att ta på sig implantat så att dessa era vänner kan övervaka vad ni tänker och känner och se vad ni upplever.

De söker efter sätt att hjälpa er utan att störa och fler och fler väsen kommer fram för att kanaliseras. Om du redan kanaliserar kan du därför förvänta dig att skapa nya anslutningar. Och om du alltid har önskat att kanalisera, är det nu den perfekta tiden för dig att öppna dig för att ta emot. Det finns så mycket kärlek och så mycket hjälp tillgänglig för er alla, och nu är det en underbar tid för er att öppna upp er för att ta emot den.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...