Det Arkturiska Rådet via daniel Scranton, 31 december, 2022

 

Tryck på en knapp och teleportera till ditt Home Star System? ∞ 9D Arcturian Council

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi älskar processen att bevittna din utveckling av medvetande, eftersom vi gör det med dig. Vi är på en resa tillsammans, och ni gör de mest framsteg av alla varelser av vilken dimension som helst i denna galax. Det beror på att du har flyttat så långt från sanningen om vem du verkligen är, och resan tillbaka till det vetandet är ett så stort steg från där du en gång var. Det är rörelsen framåt som det egentligen handlar om. Ni får känna att ni blir era högre jag för allra första gången, även om ni alla redan har varit femdimensionella.

Ni återvänder hem, på sätt och vis, och de av er som talar om att gå hem som om hemmet är ett stjärnsystem eller en planet, missar poängen. Det handlar inte om stjärnsystemet du kom från eller har sitt ursprung i, och det handlar inte om planeten, månen eller kroppen som du en gång kände så väl. Den här resan handlar om att du återvänder till det du som du alltid har varit, men har gått med på att glömma att du en gång var. Du går tillbaka till den femte dimensionen, men det kommer inte att vara samma femte dimension som du en gång kände till, och det är på grund av vad du har levt där på jorden.

Du är där och har det så svårt eftersom du visste att genom svårigheter, smärta och kamp skulle du skapa dig mer, du skulle skapa något bättre, och det har du. Du har skapat en bättre version av verkligheten än den du kände när du var femtedimensionell. Nu kommer du också att få åka hem i fysisk mening, men det kommer aldrig att vara vad det handlar om för dig. Det har alltid handlat om och kommer alltid att handla om att återvända till en känsla, ett tillstånd, en nivå av medvetande. Det är vad du verkligen vill uppnå, och det är vad som är tillgängligt för dig just nu. Ni behöver inte vänta på att något utanför er ska hända för att börja känna er själva som era femdimensionella högre jag.

Det är allt inom dig just nu i just detta ögonblick, och vi skämtar inte ens ett dugg om det. Så vad väntar du på? Ja, att få saker förändras utanför dig och att få allt serverat till dig på ett silverfat är fantasin; det är det enkla sättet. Att trycka på en knapp så att du kan teleportera någon annanstans där saker och ting är mycket bättre verkar verkligen vara en mycket bra idé. Men om ni gjorde det skulle ni beröva er själva den åktur ni är på, och eftersom vi är på tur med er kan vi med säkerhet säga att det är den bästa åkturen som ni kan tänkas vara på vid denna tidpunkt.

Och om du kunde uppskatta resan lite mer, skulle du kunna känna vad vi känner för din resa. Faktum är att du kan känna lite av vilka vi är inom dig när du matchar ditt medvetande med det medvetande som vi erbjuder dig just nu. Följ med oss här i den härliga och vackra upplevelsen av din glada uppstigning.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...