Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 maj, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt de ”underligheter” som finns hos mänskligheten och vi tycker att de är ganska sympatiska. Vi har sett att de saker som ni skäms över är de som gör er mest älskvärda. Vi önskar att vi kunde ge er vårt perspektiv, så att ni kunde släppa era skamkänslor, era känslor av att vara ovärdiga. Vi önskar att vi kunde hjälpa er på något sätt att bli av med idén om att ni behöver ”passa in”.

Vi älskar det som gör er unika. Vi blir entusiastiska, speciellt när vi ser någon av er som har bestämt sig för att bli den ”den är”, trots det faktum att den med största sannolikhet inte kommer att ”passa in”. Det är väldigt uppfriskande, vilket är det minsta man kan säga, när någon av er är nöjd med den ni är och vi är utom oss av glädje när vi upplever att en av er är i ett tillstånd av villkorslös självkärlek.

Om ni kan, i denna stund, frigöra något som ni skäms över, skulle ni kunna gå så högt i frekvens att ni antagligen skulle se effekterna i ert liv väldigt fort. Om ni kunde släppa taget om behovet av att ”passa in” och istället vara de ni verkligen är, skulle ni lätt kunna befinna er på det jobb ni vill ha eller i en relation som ni önskar.

Livet skulle kunna bli så mycket lättare för er om ni bara kunde släppa taget; om ni bara kunde ta bort de självpålagda fjättrorna. Och vi vet att vi kan hjälpa er genom att fortsätta att älska er när ni inte älskar er själva. Igen; inget ger oss mer glädje än när vi ser att en av er älskar er själva, men det ger oss också lite glädje att älska er när inte ni gör det.

Det är inte så troligt att ni får den responsen från era medmänniskor, men det är menat att tjäna er. När en person speglar dig i hur du ser på dig själv, gör den personen dig en tjänst. Förstås vet inte den personen om detta. Han eller hon hanterar sina egna grejer och därför förminskar den dig på något sätt. Men, det hjälper er att veta att det är hjälpsamt att få den speglingen, så att ni kan ”lägga om kursen” och förena er med oss och börja älska er själva ovillkorligt, så att ni kan börja leva de liv som ni är ämnade att leva.

Vi är det Arkturiska rådet och och vi har glatt oss över att ha kontakt med er.

Översättning; Marie Nilsson

Du gillar kanske också...