Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 november 2021

 

Vad krävs för att få er att skifta?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att fortsätta relationer med er som individer eftersom vi är nyfikna på de aspekter av er som också finns inom oss. Vi har varit nyfikna på mänskligheten av så många anledningar, inklusive undrande exakt hur ni ska hantera energierna i medvetandeskiftet. När vi lär känna er individuellt och ser er som de unika aspekterna av Källan som ni är, får vi veta mer om oss själva. Vi är särskilt intresserade av hur ni alla reagerar på att introduceras med högre frekvensenergier. Ni ges möjligheten att tillåta dessa energier in i era fält, era chakran och era celler, och ni har också möjligheten att fortsätta med det som är bekant för er.

Ni har möjligheten att fortsätta att köra tredjedimensionella energier genom er. De är fortfarande närvarande, även om ni redan har flyttat till den fjärde dimensionen. De är tillgängliga för er som alternativ eftersom ni har fri vilja. De kommer inte att ryckas undan för er, och vi är nyfikna på att se vad som krävs för att ni ska välja de högre frekvensenergier som har gjorts tillgängliga för er, som faktiskt finns runt er hela tiden. Måste ni nå botten, som många misstänker, för att göra positiva förändringar? Behöver ni ha en häpnadsväckande upplevelse för att välja något annorlunda, något som i slutändan blir bättre för er? Måste man ha en hälsoskräck? Kan en annan person inspirera att välja de högre frekvensenergierna?

Det är vår förhoppning att vi kan inspirera er att göra det. Ni väljer genom att ta den stora vägen, istället för att delta i samma argument som ni har haft flera gånger med samma person. Ni väljer genom att spendera mer tid i naturen och ställa undan era elektroniska apparater. Ni väljer genom att vara sanna mot er själva och den impuls som ni har som kommer till er inifrån, snarare än att bara göra det som alla förväntar sig att ni ska göra, eller vad era föräldrar gjorde.

Ni har den fria viljan, och ni knuffas hela tiden framåt för att dra fördel av valet ni har. Ni kan välja det som kommer att ge er den bästa möjliga tillväxtupplevelsen, eller så kan ni välja att stanna där ni är, trampa vatten och vänta på att något ska hända. Vi ser många av er ställa in sig på förutsägelser om vad som kommer att hända, och mycket färre av er ställa in sig på de högre frekvensenergierna så att ni kan skapa det ni vill uppleva.

Det är vad vi är här för att få er att göra, och när vi lär känna er och det som inspirerar er, lär vi också känna oss själva. Vi får se er i oss och känna igen de tillfällen då vi inte väljer den högsta vibrationsupplevelsen vi kunde. Ni hjälper oss lika mycket som vi hjälper er, och vi är väldigt angelägna om att se vad som händer när ni gör valet att öppna upp mer för de högre frekvensenergierna och vad som krävs för att få er att göra det?

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...