Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 september 2021

 

Nya E.T. Rekryteringar som Hjälper Mänskligheten att Stiga

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi strävar alltid efter att upprätta nya förbindelser med andra varelser som har en liknande agenda, och den agenda som vi syftar på i det här fallet hjälper mänskligheten att stiga upp. Vi kanaliseras också av utomjordiska varelser i de dimensioner som är lägre än vårt, eftersom de också försöker utöka sitt medvetande och vara till tjänst, och vi kommer ofta att föra mänskligheten till deras medvetenhet så att de kan ha en annan fokus för sin önskan att vara till tjänst för Alla, för Enheten.

De kommer ofta och ställer frågor till oss om er, eftersom många av dem som kommer har svårt att förstå hur mänskligheten kan kännas så separerade från resten av galaxen, universum och Källan. De har särskilt svårt att förstå hur man separerar sig från varandra. De förstår inte varför ni tar saker så allvarligt och hur ni låter era seriösa övertygelser hindra er från att harmonisera med era medmänniskor.

Anledningen till att de har svårt att förstå detta är att de alltid har levt i harmoni och i enhet, och när de ser att ni kämpar mot varandra med ord och vapen, känner deras hjärtan sympati med er, de känner mer medkänsla än de någonsin har känt tidigare, och de börjar hålla utrymme för er, så att de kan bidra till att mänskligheten kommer samman, något som för övrigt är oundvikligt.

Vi pratar med dem om våra strategier för att hjälpa er, och det hjälper dem att inse att den verkliga hjälpen ni behöver alltid kommer att vara energimässig. Det kommer inte att tjäna er att de bara kommer och fixar allt åt er, men de hjälper till att minska rädslan som ni lever i just nu genom att göra sig kända för er på olika sätt. Några av dem dyker upp för er i drömmar, andra kommer direkt till er genom portaler, och andra visar er deras närvaro med sina skepp i skyn. Alla dessa besök är avsedda att hjälpa er att inse att ni inte är ensamma och att ni har hjälpare, men de vill inte ses som frälsare, och de vet att ni inte behöver räddas eftersom ni är där för att rädda er själva.

Ni är där för att göra de val som är nödvändiga för att leva i ett mer harmoniskt tillstånd med varandra. Vi kommer att fortsätta arbeta med alla utomjordiska varelser och fortsätta sprida ordet om mänskligheten och er nuvarande medvetenhetsnivå, eftersom alla i detta universum måste erkänna att mänskligheten representerar en aspekt av dem, och därför alla som söker uppstigning och vill leva i enhet kommer att försöka hjälpa mänskligheten. Det kommer att fortsätta att finnas en enorm mängd utrymme för er, när ni fortsätter att visa ert behov av den hjälpen.

Nu vill vi också att ni ska veta att vi känner hur många fler av er som gör de positiva valen och får den hjälp som ges varje dag, och vi ser att ni fortsätter att vara på den positiva uppåtgående spiralen och de som behöver mest hjälp är de som ännu inte vaknat. Ni som har vaknat rekryteras på sätt och vis av oss och av alla varelser som vill att den harmoniska hela mänskligheten ska komma ut ur era nuvarande omständigheter, och vi har all tro på universum som ni har, och vi har övertygat våra nya vänner att också känna den tron ​​på mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...