Judas Iskariot via Ann Dahlberg, September 24th, 2017

Judas Iskariot

Söndag 24 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har en del att säga Er idag. Först och främst så har ni nått den kritiska massan och stora förändringar är på gång på er Jord. Det dröjer inte länge innan vi kan mötas på vår Jord igen. Det ligger en stor förväntan i luften och jag hör hur fåglarna kvittrar ut sina drillar i högan sky. Ni har gjort ett utomordentligt jobb inom er själva kära ljusarbetare. Det är tack vare det som nu en stor del av mänskligheten slår upp sina sömniga ögon och börjar se sin verklighet som den verkligen är. De börjar förstå att de kan forma sin egen verklighet och leva ett betydligt bättre och lyckligare liv.

Vi är många som rör oss bland er nu. Det är en fröjd att så många hjärtan är på väg att öppnas och ta in ljuset i sitt liv. Det är som att se världen med helt nya ögon. En värld med ett gyllene sken runt sig. Tycker ni inte att naturen runt er lyser lite mer intensivt och gör er gladare till sinnes? Det är då ni förstår att ert hjärta börjar öppnas. Ni tar emot alla de energier som strömmar mot er nu och ert hjärtas port öppnas lite mer hela tiden. Det är nu det börjar kära barn på Jorden. Det är nu era drömmar kan uppfyllas, det är nu era liv bara blir bättre och bättre. Frihetens timma är då slagen och din själ går till verket med allt den har med sig, den förvandlar den grå vardagen till en stor festdag för dig själv och de som följer med dig.

Det är underbara tider som har startat mina kära vänner på Jorden. Det är nu som ni kan göra er själva och er Jord frisk och stark igen. Ni kommer att få all den hjälp ni behöver. Sätt bara spaden i jorden och allt kommer att löpa på precis som ni har önskat och längtat efter. Jordens gamla strukturer har redan börjat falla och nya har byggts upp som kommer att ersätta de gamla. Allt kommer att gå väldigt smidigt kära Jordbor ty timmen är redan slagen. Ni som är riktigt sensitiva kan känna av att ni redan befinner er på den nya Jorden för just nu existerar båda två samtidigt och det är bara en timme bort innan allt är förändrat. Ta nu inte detta som ett klockslag utan förstå att jag mäter det med den oändliga tid som finns i Universum. Ni behöver bara förstå att det är nära och att det är hög tid att se om sina hus och ta in kärleken i sitt liv.

Det är dags att öppna hjärtat nu kära barn på Jorden. Ljuset lyser starkt nu och det finns ingen plats att gömma sig på längre. Det är bäst att ta tjuren vid hornen och möta sig själv i hela sin nakenhet. Förstå att allt du gjort eller inte gjort är förlåtet och att vår kära Fader/Moder Gud står med öppen famn för att ta emot er. Likadant är det för alla de nära och kära som alltid funnits runt er. Kom ihåg att ni är älskade bortom er förståelse och att ljuset alltid har funnits i ert hjärta. Ni är perfekt skapade av vår Fader/Moder Gud och han överger er aldrig. Vår Käre Gud väntar i all evighet på er återkomst och detta har ni fått höra i tidigare meddelanden. Låt ljuset skina in i era hjärtan nu kära vänner och upptäck kärleken hos er själva. Låt den växa sig stark och ta den sedan med dig ut och dela med dig av den till andra som är på väg att öppna sina hjärtan.

Tiden är ”nu” kära barn på Jorden, det finns ingen annan tid än ”nu”. Det är dock viktigt att ni öppnar era hjärtan ”nu” för den nya tiden av kärlek och ljus har börjat. Vi sänder vårat ljus till era hjärtan för att påskynda processen, så att era portar kan öppnas idag som idag är.

Jag lämnar Er nu med mycket ljus och kärlek i mitt hjärta som jag sänder vidare till Er

Judas

 

Du gillar kanske också...