Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 30 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 30 juli 2021

We’re Preparing You for E.T. Contact ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Vi Förbereder Er för E.T. Kontakt ∞Det 9:e Dimensionella  Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har stärkt bandet mellan mänskligheten och det som ni anser vara utomjordiskt. Det är vår avsikt att göra det lättare för er alla att få erfarenheter av e.t. varelser, vare sig de är i fysiska eller icke-fysiska kroppar, som vi själva. Vi tar vår tid här för att värma upp er alla till full, öppen kontakt med e.t.s, för det finns så många som inte är redo för den upplevelsen. Och vi når bara en mycket liten andel av er som är där på jorden. Och så planerar vi att gradvis öka mängden energi som vi överför genom denna kanal för att ta er försiktigt in i full e.t. upplevelse.

Vi har redan öppnat många dörrar genom dessa överföringar, och vi fortsätter att göra detta när vi kontaktar många av er individuellt. Vi blir mer aktiva, precis som Plejaderna har varit ganska länge, för vi ser öppningen som anslutningen ni alla har till Plejaderna har skapat. Vi kommer att fortsätta att hjälpa er alla att inse att ni faktiskt är utomjordiska varelser, hybrider och att ni alla är multidimensionella.

Många individer som tar emot dessa överföringar från oss känner till det intellektuellt, men har ännu inte upplevt det på det fysiska planet. Och så inbjuder vi er alla att tänka på vilka typer av upplevelser ni vill ha med e.t.s och lägga ut önskelistan för att låta alla de välvilliga e.t. varelserna veta att du är tillgänglig. Ni är de som är mest är avskurna från resten av varelserna i denna galax, och därför är det ni som får bestämma hastigheten med vilken ni marscherar till den oundvikliga framtiden där det finns full och öppen kontakt.

Vi är bara en grupp av många som arbetar för att göra denna övergång till en enkel och glädjefull sådan för mänskligheten. När du absorberar de energiska sändningarna som följer med orden som talas av kanalen, gör du dig redo för mer. Och naturligtvis har många av er fått ert Arkturiska DNA aktiverat genom att absorbera allt vi erbjuder här i dessa meddelanden. Och antalet av er som kommer att få dessa aktiveringar kommer att öka med varje dag som går.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er. ”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...